Söylentilere çok çabuk inanıyorsunuz. Sizin için demiyorum bunu inanan çok fazla var kendini inandırıyor böyle olacak diye olmayınca hayal kırıklığına uğrayacak. Şahsen ben böyle bir şeyin yapılabileceğini düşünmüyorum.
Bana da öyle geldi.Söylentilere çok çabuk inanıyorsunuz. Sizin için demiyorum bunu inanan çok fazla var kendini inandırıyor böyle olacak diye olmayınca hayal kırıklığına uğrayacak. Şahsen ben böyle bir şeyin yapılabileceğini düşünmüyorum.
Bu eğitimi neden azaltmak için ellerinden geleni yapıyorlar? Zaten yok, daha neyini azaltıyorlar?
Umarım gerçek değildir.
İnanmak değil, iklimde kaldım ve aslını öğrenmek istedim.Söylentilere çok çabuk inanıyorsunuz. Sizin için demiyorum bunu inanan çok fazla var kendini inandırıyor böyle olacak diye olmayınca hayal kırıklığına uğrayacak. Şahsen ben böyle bir şeyin yapılabileceğini düşünmüyorum.
Dediğim gibi sözüm meclisten dışarı, inananlar var ve başkalarının akıllarını bulandırıyorlar böyle ikilemde bırakıyorlar. Aslı yok böyle bir olayın.Yurtdışında belki olabilir ama Türkiye’de böyle bir sistem olmaz, olursa çok zor olur. İnternet zaten yalan haberden geçilmiyor.İnanmak değil, iklimde kaldım ve aslını öğrenmek istedim.
4 gün okul olursa derse daha çok yoğunlaşırlar buda bizim için sıkıntı olur.Sanki 5 Gün okula gidince çok büyük fark oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.