4 günlük antrenman programı önerisi

Rexlien_1

Hectopat
1. gün göğüs biceps
2. gün sırt.
3. gün omuz triceps.
4. gün bacak.
Böyle bir planım var. Göğüs tricepsi yeteri kadar yorduğu için verim almak adına o gün biceps çalışmayı düşünüyorum. Hareket önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20251007_184837.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 18
Bu şekilde her kas grubu haftada 1 çalışılıyor bu da az. Upper lower çok daha iyi olur. Haftada 1x sıklık kötü.

Bu şekilde her kas grubu haftada 1 çalışılıyor bu da az. Upper lower çok daha iyi olur. Haftada 1X sıklık kötü.

KYK yüzünden yeterli beslenemiyorken bile haftada 2 kere bir bölgeyi çalışmak mantıklı mı ki?

Haftada 2x sıklıktan toparlanmak hiç zor değil sadece düzgün bir programlama lazım. Bir antrenmanda atıyorum göğüse 10 set yapılırsa tabii ki toparlanılamaz. Haftada 1 sıklıkla gelişim asla maksimize edilemez.

Protein sentezi bir antrenmandan taş çatlasa 48 saat sonra bitiyor sonra atrofi başlıyor. 1 hafta dinlendirmek demek o 48 saatlik protein sentezinde kazandığın hipertrofinin sağlam bir kısmını 5 günlük atrofide geri kaybetmek demek.

Güray hocanın 4 günlük antrenman programı nasıl biliyor musunuz? Upper&lower o da galiba yanlış hatırlamıyorsam.

Upper Lower geçilmeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…