4. kez mezuna kalmak mantıklı mı?

4. mezunda askerlik geliyor diye biliyorum. Bence bu yıl dümenden bir bölüme git askerliği ertele. 5. mezuna hazırlan derim.

Hocam yazdığım paylaşımı tam okumadın herhalde şu an iki yıllık sağlık bölümü okuyorum zaten.

Hocam benim sorunum matematikde genel olarak. Matematikten kaçtığım için bu kadar az gelişim gösterebildim.

Herkesin düşüncesini almak istedim.

4 senedir yapamadıysan bırak iş hayatına atıl ya da bir üniversite oku iyi kötü.

Hocam o 4 senenin ilk senesi hiç ders çalışmadım adamakıllı sınavın ne olduğunu bile bilmiyordum. Bu senede üniversiteyle ikisini birlikte götüremedim. Yani sadece adamakıllı 2 sene çalışabildim derslere.

Son düzenleme:
Hocam yapıştır gitsin o zaman. Bu ay elinden geleni yap ama.

Ben de ilk 2023'te girdim hala giriyorum reis.

Aynı gemide ilerliyoruz desene

Tam olarak bende üniversite okumayı bu yüzden istiyorum.

Hayatını boşa harcamışsın. Netlerin de iyi falan değil zorlama artık. Git kendine deneyim kazanabileceğin bir iş bul.

Zaten bir bölüm okuyorum bölümü bırakıp veterinerliğe gideyim mi diye yazdım. Yoksa mesleğim er ya da geç olacak.

Hocam yapıştır gitsin o zaman. Bu ay elinden geleni yap ama.

Not edildi.

Hocam hayatta herkesin belli başlı idealleri vardır. Şu an zaten iki yıllık bir bölüm okuyorum ama meslekte gelişim 0. ben okuduğum meslekte adam akılı yerlere gelmek istiyorum.

Hedefiniz nedir? Olmuyorsa zorlamayın bence.

Veterinerlik hocam. Olacak gibi olduğunda illaki bir sorun karşıma çıkıyor. 2023'te deprem + teyzemin vefatı (MSÜ 2023e gömdükten iki gün sonra girdim) tek adma akıllı çalışabildiğim sene YKS 2024dü.

Son düzenleme:

Hocam gerçeği konuşmak lazım son 40 günde bir cacık olmaz okul sınavı değil ki bu. Bence öğrenebileceğin ve ileride kendini geliştirebileceğin bir meslek öğrenmeye bak. Başına da kötü bir olay gelmiş ailen boşanma kararı almışlar en azından ortada kalırsan elinin altında bir meslek olsun kendi ayaklarının üstünde durabil.

13 ay varmış gibi düşün ben de 2. üniversitemi okuyacağım alacağım soru bankalarını planlıyorum son şans gibi düşün telefona soru çözüm videoları haricinde bakma sosyal medyayı sil ya da kullanımı en aza indir oyun oynama tüm odağın derste olsun hatta ben forumu da salacağım seneye burda buluşalım kazandığımız yerleri yazarız.

Bu sene halledersem bu yaz sonu buluşuruz olmazsa seneye buluşalım.

Hocam en kötüsünden 65 TYT 30 AYT'i yakalarsam istediğim fakülteye giriyorum. 40 günde neden olmasın.

Hocam en kötüsünden 65 TYT 30 AYT'i yakalarsam istediğim fakülteye giriyorum. 40 günde neden olmasın.

Hocam umarım başarırsın fakat bana kalırsa artık yapman gereken tek şey meslek edinmek. Şu an için bile istediğin fakülteyi kazansan bitirmen en iyi haliyle 4 sene sürecek eğer 4 senelik bir yerse ki netlere göre 4 senelik gibi duruyor. Diyelim 4 sene sonra bitirdin iş bulma arayışına gireceksin ve belki de çoğu iş yeri yaşından dolayı sana ön yargıyla yaklaşacak. Hem bana kalırsa gitmek istediğin bölüm hayalindeki meslekse hayalin için 4 sene boyunca daha fazla çalışman gerekirdi. Gerçekten hayalin olduğunu düşünüyorsan 4 sene ne yaptın derler adama. Yanlış anlama bunu yargılamak için demiyorum ama çoğu kişinin düşüncesi bu olur. Ha farklı olaylar yaşamışsındır ailevi mevzular geçmiştir sen veya bir yakının hastalığa yakalanmıştır veya psikolojik olarak zor zamanlar geçirmişsindir orası ayrı.

Kral konu sahibi okumak istiyor niye ısrarla meslek edin diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…