ksosmanks
Hectopat
Daha fazla
4. mezunda askerlik geliyor diye biliyorum. Bence bu yıl dümenden bir bölüme git askerliği ertele. 5. mezuna hazırlan derim.
Hocam yazdığım paylaşımı tam okumadın herhalde şu an iki yıllık sağlık bölümü okuyorum zaten.
Üç koca sene yetmediyse sorun muhtemelen seninle ilgili. Kariyer değişikliği yapmayı düşünebilirsin yoksa bu gidişle veterinerlik kazansan bile bitirene kadar yaşın ilerlemiş olacak ve seneler önce bitirmiş öğrencilere göre daha tecrübesiz olacaksın ki bu da üniversitesi notlarını mükemmel bir derece ile bitirmediğin takdirde muhtemelen işe de alınmazsın.
Hocam benim sorunum matematikde genel olarak. Matematikten kaçtığım için bu kadar az gelişim gösterebildim.
Hocam yaptığın çok yanlış forumda bu konuyu açarsan tabii ki herkes bu tarz mesajlar yazar bir arkadaşım 5. kez mezuna kalmıştı yaptığına yanlış diyordu ama 5.sinde başarmıştı eğer diğer seneler çalışmadım ama bu sene gerçekten çalışırım diyorsan kal ve diğer insanların dediğine de çok düşünme yok ailenin üzerindeki yükmüş yok bilmem neymiş ailen desteklemiş belli ki bu seneye kadar, buraya konuyu açman çok yanlış onu söyleyeyim moralin bozulur.
Herkesin düşüncesini almak istedim.
4 senedir yapamadıysan bırak iş hayatına atıl ya da bir üniversite oku iyi kötü.
Hocam o 4 senenin ilk senesi hiç ders çalışmadım adamakıllı sınavın ne olduğunu bile bilmiyordum. Bu senede üniversiteyle ikisini birlikte götüremedim. Yani sadece adamakıllı 2 sene çalışabildim derslere.
Son düzenleme: