3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 23 Haziran 2022 #151 Hedefin ilk bindi diye hatırlıyorum. Ne yaptın? Başladın mı çalışmaya?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Haziran 2022 #152 333365 dedi: Hedefin ilk bindi diye hatırlıyorum. Ne yaptın? Başladın mı çalışmaya? Genişletmek için tıkla... Hocam sizinle konuşmuştuk. Seneye yoklama kaçağı oluyorum. Ne yapacağım konusunda kararsızım.
333365 dedi: Hedefin ilk bindi diye hatırlıyorum. Ne yaptın? Başladın mı çalışmaya? Genişletmek için tıkla... Hocam sizinle konuşmuştuk. Seneye yoklama kaçağı oluyorum. Ne yapacağım konusunda kararsızım.
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.742 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #153 Hocam OBP artık umrunuzda değildir diye düşünüyorum en kötü bir açık üniversiteye falan yazılın askere gitmemeye çalışın.
Hocam OBP artık umrunuzda değildir diye düşünüyorum en kötü bir açık üniversiteye falan yazılın askere gitmemeye çalışın.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Haziran 2022 #154 429905 dedi: Hocam OBP artık umrunuzda değildir diye düşünüyorum en kötü bir açık üniversiteye falan yazılın askere gitmemeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında umrumda ilk bin istiyordum. OBP düşerse imkansız ilk bine girmem.
429905 dedi: Hocam OBP artık umrunuzda değildir diye düşünüyorum en kötü bir açık üniversiteye falan yazılın askere gitmemeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında umrumda ilk bin istiyordum. OBP düşerse imkansız ilk bine girmem.
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.742 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #155 GreatArcher dedi: Hocam aslında umurumda ilk bin istiyordum. OBP düşerse imkansız ilk bine girmem. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk bin ise hedefiniz hiçbirşeyle ilgilenmeyip sadece ders çalışamanız lazım temeliniz ne olursa olsun hedefiniz ciddi emek istiyor.
GreatArcher dedi: Hocam aslında umurumda ilk bin istiyordum. OBP düşerse imkansız ilk bine girmem. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk bin ise hedefiniz hiçbirşeyle ilgilenmeyip sadece ders çalışamanız lazım temeliniz ne olursa olsun hedefiniz ciddi emek istiyor.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Haziran 2022 #156 429905 dedi: Hocam ilk bin ise hedefiniz hiçbirşeyle ilgilenmeyip sadece ders çalışamanız lazım temeliniz ne olursa olsun hedefiniz ciddi emek istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam seneye yoklama kaçağı oluyorum işte. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım. Bir yer yazsam OBP düşecek.
429905 dedi: Hocam ilk bin ise hedefiniz hiçbirşeyle ilgilenmeyip sadece ders çalışamanız lazım temeliniz ne olursa olsun hedefiniz ciddi emek istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam seneye yoklama kaçağı oluyorum işte. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım. Bir yer yazsam OBP düşecek.
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.742 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #157 GreatArcher dedi: Hocam seneye yoklama kaçağı oluyorum işte. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım. Bir yer yazsam OBP düşecek. Genişletmek için tıkla... Hocam çürük alın mümkünse diyeceğim ama etikliği sorgulanır bilemedim durumunuz gerçekten çok zor.
GreatArcher dedi: Hocam seneye yoklama kaçağı oluyorum işte. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım. Bir yer yazsam OBP düşecek. Genişletmek için tıkla... Hocam çürük alın mümkünse diyeceğim ama etikliği sorgulanır bilemedim durumunuz gerçekten çok zor.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Haziran 2022 #158 429905 dedi: Hocam çürük alın mümkünse diyeceğim ama etikliği sorgulanır bilemedim durumunuz gerçekten çok zor. Genişletmek için tıkla... Hocam deli gibi kilo alsam 105 kilo falan olsam askerlik erteleniyormuş 1 yıl. Acaba olur mu?
429905 dedi: Hocam çürük alın mümkünse diyeceğim ama etikliği sorgulanır bilemedim durumunuz gerçekten çok zor. Genişletmek için tıkla... Hocam deli gibi kilo alsam 105 kilo falan olsam askerlik erteleniyormuş 1 yıl. Acaba olur mu?
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.742 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #159 Hocam ertelenmiyor ama kontrole gidiyorsunuz belirli aralıklarla sonra çürük raporu alıyorsunuz detaylı bilmiyorum.
Hocam ertelenmiyor ama kontrole gidiyorsunuz belirli aralıklarla sonra çürük raporu alıyorsunuz detaylı bilmiyorum.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #160 Hocam ömür geçmez böyle ilk bin olsa ne olur olmasa ne olur şu zamana kadar mezuna kaldıysanız iyi bir yer tutturacağınızı düşünüyorum. Girin geçin.
Hocam ömür geçmez böyle ilk bin olsa ne olur olmasa ne olur şu zamana kadar mezuna kaldıysanız iyi bir yer tutturacağınızı düşünüyorum. Girin geçin.