Hocam sizinle konuşmuştuk. Seneye yoklama kaçağı oluyorum. Ne yapacağım konusunda kararsızım.Hedefin ilk bindi diye hatırlıyorum. Ne yaptın? Başladın mı çalışmaya?
Hocam aslında umrumda ilk bin istiyordum. OBP düşerse imkansız ilk bine girmem.Hocam OBP artık umrunuzda değildir diye düşünüyorum en kötü bir açık üniversiteye falan yazılın askere gitmemeye çalışın.
Hocam aslında umurumda ilk bin istiyordum. OBP düşerse imkansız ilk bine girmem.
Hocam seneye yoklama kaçağı oluyorum işte. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım.Hocam ilk bin ise hedefiniz hiçbirşeyle ilgilenmeyip sadece ders çalışamanız lazım temeliniz ne olursa olsun hedefiniz ciddi emek istiyor.
Hocam seneye yoklama kaçağı oluyorum işte. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım.
Bir yer yazsam OBP düşecek.
Hocam deli gibi kilo alsam 105 kilo falan olsam askerlik erteleniyormuş 1 yıl. Acaba olur mu?Hocam çürük alın mümkünse diyeceğim ama etikliği sorgulanır bilemedim durumunuz gerçekten çok zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.