4 monitör arasında kararsız kaldım

Taphire

Centipat
Daha fazla  
Yeni hazır sistem oyun bilgisayarı aldım orta üst segment arası. Her türden oyun oynuyorum. 4 tane model üzerinde yoğunlaştım hangisini önerirsiniz? Tabii farklı önerilere de açığım.

Yeni hazır sistem oyun bilgisayarı aldım orta üst segment arası. Her türden oyun oynuyorum. 4 tane model üzerinde yoğunlaştım hangisini önerirsiniz? Tabii farklı önerilere de açığım.

Ekran kartı ve işlemcin nedir?

MSI Oculux NXG253R 24.5” 1ms 360Hz G-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com = 1080p için
MSI 31.5" G322CQP 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium Adaptive Sync Curved 1000R VA WQHD Gaming Monitör | ITOPYA = 2k için
GIGABYTE 31.5" M32U 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR USB SS IPS UHD KVM Gaming Monitör | ITOPYA = 4k için

ROG tercihim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın yazmamışım. RTX 4060 Ti ve AMD Ryzen 5 7500F.

FPS oyunları oynuyorsanız 23 inç alın hikaye tarzıysa 27 inç ve 32 inç öneririm. Ayrıca FPS oyunları oynuyorsanız yine hzsine dikkat edin. Eğer hikaye oyunu için arıyorsanız 165Hz yeterli.

Ekran kartı ve işlemcin nedir?

ROG güzel monitördür. Alınabilir. Bende bir tane önereyim.

Hocam iyice kafa karıştırdınız attığınız da güzelmiş. Ben en yakın Philips düşünüyorumdum ama onu kimse önermemiş neden acaba?

MSI keşke alabilsem ama 10k bütçem maalesef diğer attıklarınız da çok büyük yine de teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı