4 monitör arasında kararsız kaldım

Taphire

Centipat
Daha fazla  
Yeni hazır sistem oyun bilgisayarı aldım orta üst segment arası. Her türden oyun oynuyorum. 4 tane model üzerinde yoğunlaştım hangisini önerirsiniz? Tabii farklı önerilere de açığım.

Kusura bakmayın yazmamışım. RTX 4060 Ti ve AMD Ryzen 5 7500F

Hocam iyice kafa karıştırdınız attığınız da güzelmiş. Ben en yakın Philips düşünüyorumdum ama onu kimse önermemiş neden acaba?

Hocam her ürün kağıt üzerinde iyi olsa da gerçekte iyi olmayabiliyor. Philips diğer markalara oranla geride kalıyor açıkçası. ViewSonic attığım monitör blurbusters 2.0 ghosting sertificasına sahip tek monitör diye biliyorum. 240Hz olmasına rağmen ghosting diğer modellere oranla çok daha düşük. Buda akıcılığı aşırı arttırıyor.

Kusura bakmayın yazmamışım. RTX 4060 Ti ve AMD Ryzen 5 7500F

Hocam iyice kafa karıştırdınız attığınız da güzelmiş. Ben en yakın Philips düşünüyorumdum ama onu kimse önermemiş neden acaba?

MSI keşke alabilsem ama 10k bütçem maalesef diğer attıklarınız da çok büyük yine de teşekkür ederim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
= Philips monitörün incelem videosu.

Hocam her ürün kağıt üzerinde iyi olsa da gerçekte iyi olmayabiliyor. Philips diğer markalara oranla geride kalıyor açıkçası. ViewSonic attığım monitör blurbusters 2.0 ghosting sertificasına sahip tek monitör diye biliyorum. 240Hz olmasına rağmen ghosting diğer modellere oranla çok daha düşük. Buda akıcılığı aşırı arttırıyor.
Anladım hocam o halde rog ve sizin attığınıza yoğunlaşayım teşekkür ederim 🙏

Yeni hazır sistem oyun bilgisayarı aldım orta üst segment arası. Her türden oyun oynuyorum. 4 tane model üzerinde yoğunlaştım hangisini önerirsiniz? Tabii farklı önerilere de açığım.

ROG alınmaz. Gamebooster ile aynı paneli kullanıyor. Şişirilmiş fiyat.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
= Philips monitörün incelem videosu.

Evet zaten ben de burdan görüp eklemiştim listeme fakat gerçek kullanıcı yorumları daha sağlıklı olur diye konu açmak istedim.

Evet zaten ben de burdan görüp eklemiştim listeme fakat gerçek kullanıcı yorumları daha sağlıklı olur diye konu açmak istedim.

Buda hocam benim attığım model yazılımı ile tepkime süresi 0.1ms mprt'ye düşüyor.

Anladım peki siz ne önerirsiniz?

Anladım peki siz ne önerirsiniz?
2K almayı düşünürseniz bunu öneririm
ASUS TUF GAMING 23.8" VG249QM1A 270Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium G-Sync FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA buda alınabilir tek eksisi hdr yok
evet bu da olabilir bakıyorum buna da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı