4 monitör arasında kararsız kaldım

Taphire

Centipat
Daha fazla  
Yeni hazır sistem oyun bilgisayarı aldım orta üst segment arası. Her türden oyun oynuyorum. 4 tane model üzerinde yoğunlaştım hangisini önerirsiniz? Tabii farklı önerilere de açığım.

Hocam her ürün kağıt üzerinde iyi olsa da gerçekte iyi olmayabiliyor. Philips diğer markalara oranla geride kalıyor açıkçası. ViewSonic attığım monitör blurbusters 2.0 ghosting sertificasına sahip tek monitör diye biliyorum. 240Hz olmasına rağmen ghosting diğer modellere oranla çok daha düşük. Buda akıcılığı aşırı arttırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
= Philips monitörün incelem videosu.

Anladım hocam o halde rog ve sizin attığınıza yoğunlaşayım teşekkür ederim

ROG alınmaz. Gamebooster ile aynı paneli kullanıyor. Şişirilmiş fiyat.

Evet zaten ben de burdan görüp eklemiştim listeme fakat gerçek kullanıcı yorumları daha sağlıklı olur diye konu açmak istedim.

Evet zaten ben de burdan görüp eklemiştim listeme fakat gerçek kullanıcı yorumları daha sağlıklı olur diye konu açmak istedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda hocam benim attığım model yazılımı ile tepkime süresi 0.1ms mprt'ye düşüyor.

Anladım peki siz ne önerirsiniz?

Anladım peki siz ne önerirsiniz?
evet bu da olabilir bakıyorum buna da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…