Ekran kartında 4 tane çıkış oluyor. Güncel bir anakart alırsan 3 DP 1 HDMI portu olur tavsiyem bu portlara uygun monitör al, dönüştürücüler ile ilgili olumsuz yorumlar görüyorum ondan böyle dedim.Arkadaşlar selam. Teknik analiz yapıyorum laptop + monitör yetmiyor.
1 masaüstü PC alıp 4 monitör bağlamak istiyorum. İlerleyen zamanlarda +2 monitör daha düşünüyorum.
Nasıl yapabilirim?
Bilgisayarın değil de ekran kartının RAM miktarı daha önemli bu konuda.4 tane ekran bağlamanıza izin verecek bir ekran kartı olması gerekiyor alacağınız masaüstü bilgisayarda. Yani en az 4 tane çıkışı olan bir ekran kartı almanız gerekecek.
Bu 4 monitörde tahminen çok sayıda ekran açık olacağı için de ortalama bir CPU yeter ancak RAM miktarının fazla olması tavsiyedir. 32GB RAM+4 çıkışlı bir ekran kartı olan PC alacaksınız/toplayacaksınız.
Bilgisayarın değil de ekran kartının RAM miktarı daha önemli bu konuda.
Hocam o konunun ekran ile alakası yok ama. Bir ekranda da o kadar sekmeyi açsanız aynı etkiyi yaratır. Sistem belleğinin önemi yok demedim o konuda yanlış anlamayın ama ekran kartı belleği daha önemli konumda çoklu ekran kullanımında.4 tane ekranın her birisinde 15 tane Chrome tab aç bakalım ne oluyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.