4. Nesil Intel sisteme ışlemci önerisi

Scally58

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar işlemci almayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla her işlemci her anakart ile uyumlu olmuyor pek bilgim yok açıkçası işlemci mi değiştirmek istiyorum işlemci önerilerinizi almak isterim bütçe tam belli değil fiyatına göre bütçe çıkaracağım düşük orta ve yüksek bütçelere göre işlemci tavsiye verirseniz sevinirim anakart modelim vs resim olarak yükledim.

Not genel olarak oyun için sıkıntı yaşamayacağım işlemci gerekiyor CS GO PUBG Apex GTA 5 FIFA BF1 vs bu tarz oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum pek ama FPS istediğim kadar yüksek almıyorum güncel sistemimle sistemime uygun bir işlemci gerekiyor anakart değişimi gerekirse onun içinde önerilerinizi alabilirim.

Dosya Ekleri

• asd2.png
    asd2.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 156
  • asd1.png
    asd1.png
    12,1 KB · Görüntüleme: 153
Gidip i7 işlemciye 1000 TL para vermeyin. Biraz daha para biriktirin, 2-3 ay içerisinde 10. nesil Intel işlemciler çıkacak. Bu işlemciler çıktıktan sonra büyük ihtimalle Intel işlemcilerin ikinci el piyasası düşecek. Yani alacağınız işlemci size zarar ettirir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı