4.Nesil Sistemime uygun ekran kartı önerisi

mocroha

Centipat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhabalar.
H81MHV3 anakart
8 GB HyperX Savage Ram
Intel i3 4130 3.40 gHz İşlemci
Amd HD6570 Ekran Kartı
1TB Toshiba HDD (model bilgim yok)

Bu sisteme ekran kartı olarak RX570 Düşünüyorum var olan ekran kartım yetmiyor oyunlarda çok sıkıntı çekiyorum.
Sizce bu ekran kartını alırsam sistemde tam performanslı çalışır mı. En azından daha iyi bir işlemci almadan önce bir süre bu şekilde kullanabilir miyim. Eğer daha mantıklı önerileriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler :)

Merhabalar.
H81MHV3 anakart
8 GB HyperX Savage Ram
Intel i3 4130 3.40 gHz İşlemci
Amd HD6570 Ekran Kartı
1TB Toshiba HDD (model bilgim yok)

Bu sisteme ekran kartı olarak RX570 Düşünüyorum var olan ekran kartım yetmiyor oyunlarda çok sıkıntı çekiyorum.
Sizce bu ekran kartını alırsam sistemde tam performanslı çalışır mı. En azından daha iyi bir işlemci almadan önce bir süre bu şekilde kullanabilir miyim. Eğer daha mantıklı önerileriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler :)
i3 6098p için RX570 sınır bir ekran kartıdır bence. Size tavsiyem RX560. İleride işlemci alırsanız olabilir fakat size şunu diyeyim. Stok frekanslarda (ekran kartı için) çoğu oyunda ve oyunun bütün ayarlarında darboğaz olacak. Belki frekansları düşürebilirsiniz sonlara doğru. İleride işlemci ve ram almak şartı ile RX570 kullanabilirsiniz.

4.Nesil i5 olsa tamam da o işlemci RX570'i besleyemez. Onun besleyebileceği RX550 falan o da GPU yüklü oyunlarda. Ya işlemciyi de yükselteceksin ya da uygun fiyata, hatta elindeki ekran kartını da satıp çok uygun bir fiyata HD7850 alacaksın. O şekilde bir müddet götürür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı