4 pin CPU güç kablosu 8 pinlik slota takılır mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20210908_122133.jpg
    IMG_20210908_122133.jpg
    253,2 KB · Görüntüleme: 53
O PSU için, gerçekte 284 W olduğunu söylemek zorundayım. Sisteminize bakınca evet yeterlidir.
Tavsiyeme gelince, o PSU'dan hızlıca kurtarın kendinizi ve adam akıllı bir PSU alınız.
Kafa karistirmayan 8 pin girisi olan ve yeterli diyeceğiniz bir psu onerir misiniz?
O PSU için, gerçekte 284 W olduğunu söylemek zorundayım. Sisteminize bakınca evet yeterlidir.
Tavsiyeme gelince, o PSU'dan hızlıca kurtarın kendinizi ve adam akıllı bir PSU alınız.
Dostum pc yi guzelce kurdum çalıştırdım klavye ve mousein isiklari yandi lakin kasada tık yok, hemen kapattim bekledim biraz bir daha denedim ayni sey. Tamamen soktum elektrigi suan. Sence psu dan mi?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
@midyebira USB'ler 5V kanalından beslendiği için ışıklarının yanması normal. Açmaya çalıştığınızda PSU'nuz yeterli gücü veremiyor olabilir.

PSU olarak da;

Dostum bunu alirsam pc den goruntu alabilir miyim? Ve 8 pin power girişi var değil mi? Ayrica 1050ti falan alirsam da yeter mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı