midyebira Femtopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #21 Andar Han dedi: @midyebira Başka herhangi bir donanımsal sorun yoksa görüntü alabilirsiniz. 8 PIN mevcut, 1050TI'ye rahat yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Andar Han dedi: @midyebira Başka herhangi bir donanımsal sorun yoksa görüntü alabilirsiniz. 8 PIN mevcut, 1050TI'ye rahat yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 16 8 Eylül 2021 #22 Ainnt dedi: 8 pin ise 8 pin takacaksın. 4 pin nasıl yeterli olsun? Mantıklı düşünürsek cevap ortaya çıkar. 4 pin yetseydi 8 pin değil 4 pin olurdu. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme yapmayın. 4 pin ile çalışır fakat fazla güç çekmez. Özellikle OC yapan kişiler kesinlikle 8 pin kullanmalıdırlar.
Ainnt dedi: 8 pin ise 8 pin takacaksın. 4 pin nasıl yeterli olsun? Mantıklı düşünürsek cevap ortaya çıkar. 4 pin yetseydi 8 pin değil 4 pin olurdu. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme yapmayın. 4 pin ile çalışır fakat fazla güç çekmez. Özellikle OC yapan kişiler kesinlikle 8 pin kullanmalıdırlar.
midyebira Femtopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #23 Andar Han dedi: @midyebira Başka herhangi bir donanımsal sorun yoksa görüntü alabilirsiniz. 8 PIN mevcut, 1050TI'ye rahat yeter. Genişletmek için tıkla... Reis bu psu benim kasaya oturur mu, standart mi bunlar? Benim psu nun Fotosuna baktığımizda ATX fln yazio. Bu attigin psu olur mu?
Andar Han dedi: @midyebira Başka herhangi bir donanımsal sorun yoksa görüntü alabilirsiniz. 8 PIN mevcut, 1050TI'ye rahat yeter. Genişletmek için tıkla... Reis bu psu benim kasaya oturur mu, standart mi bunlar? Benim psu nun Fotosuna baktığımizda ATX fln yazio. Bu attigin psu olur mu?
NewDAYI Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 769 Makaleler 3 Çözümler 2 8 Eylül 2021 #24 140x150x86 mm ikisinin de ölçüleri bu şekilde yani bire bir aynılar ölçü olarak.