Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Ağustos 2024 #11 turko35408 dedi: 3 fan sorun çıkarmaz hocam ama sınırda. Siz molex ya da SATA güç bağlantısı olan çoklayıcı bakın bence. Eki Görüntüle 2291863 Genişletmek için tıkla... Hocam egzoz fan falan da var o yüzden yetmiyor zaten. Molexte de çalıştıramam tam hızda aşırı sesli oluyor fanlar.
turko35408 dedi: 3 fan sorun çıkarmaz hocam ama sınırda. Siz molex ya da SATA güç bağlantısı olan çoklayıcı bakın bence. Eki Görüntüle 2291863 Genişletmek için tıkla... Hocam egzoz fan falan da var o yüzden yetmiyor zaten. Molexte de çalıştıramam tam hızda aşırı sesli oluyor fanlar.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.013 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Ağustos 2024 #12 Konuya bakın hocam. Piyasada çoğaltıcı epey çok ama bunların hangisi fan hızı konusunda iyi ona bakmak lazım. PWM Fan Çoklayıcı Alınır mı? Ben 4lü fan çoklayıcısı almıştım ama hiçbir işe yaramadı. Anakart fanların birini görüyor ve yanlış RPM gösteriyor. Fanlar hep son devirde dönüyordu. www.technopat.net
Konuya bakın hocam. Piyasada çoğaltıcı epey çok ama bunların hangisi fan hızı konusunda iyi ona bakmak lazım. PWM Fan Çoklayıcı Alınır mı? Ben 4lü fan çoklayıcısı almıştım ama hiçbir işe yaramadı. Anakart fanların birini görüyor ve yanlış RPM gösteriyor. Fanlar hep son devirde dönüyordu. www.technopat.net
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Ağustos 2024 #13 turko35408 dedi: Konuya bakın hocam. Piyasada çoğaltıcı epey çok ama bunların hangisi fan hızı konusunda iyi ona bakmak lazım. PWM Fan Çoklayıcı Alınır mı? Ben 4lü fan çoklayıcısı almıştım ama hiçbir işe yaramadı. Anakart fanların birini görüyor ve yanlış RPM gösteriyor. Fanlar hep son devirde dönüyordu. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam vatandakini alıyorum beğenmezsem iade ederim yapacak bir şey yok. turko35408 dedi: Konuya bakın hocam. Piyasada çoğaltıcı epey çok ama bunların hangisi fan hızı konusunda iyi ona bakmak lazım. PWM Fan Çoklayıcı Alınır mı? Ben 4lü fan çoklayıcısı almıştım ama hiçbir işe yaramadı. Anakart fanların birini görüyor ve yanlış RPM gösteriyor. Fanlar hep son devirde dönüyordu. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam olayı çözdüm. Sizin dediğiniz gibi PWM olmuyor DC modda çalışıyormuş. Hava soğutucu da çift fanlı onları da ben içinden çıkan çoklayıcıyla takmışım şu an onlar PWM'de değil DC modda çalışıyor. Teşekkür ederim tekrardan. Son düzenleme: 23 Ağustos 2024
turko35408 dedi: Konuya bakın hocam. Piyasada çoğaltıcı epey çok ama bunların hangisi fan hızı konusunda iyi ona bakmak lazım. PWM Fan Çoklayıcı Alınır mı? Ben 4lü fan çoklayıcısı almıştım ama hiçbir işe yaramadı. Anakart fanların birini görüyor ve yanlış RPM gösteriyor. Fanlar hep son devirde dönüyordu. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam vatandakini alıyorum beğenmezsem iade ederim yapacak bir şey yok. turko35408 dedi: Konuya bakın hocam. Piyasada çoğaltıcı epey çok ama bunların hangisi fan hızı konusunda iyi ona bakmak lazım. PWM Fan Çoklayıcı Alınır mı? Ben 4lü fan çoklayıcısı almıştım ama hiçbir işe yaramadı. Anakart fanların birini görüyor ve yanlış RPM gösteriyor. Fanlar hep son devirde dönüyordu. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam olayı çözdüm. Sizin dediğiniz gibi PWM olmuyor DC modda çalışıyormuş. Hava soğutucu da çift fanlı onları da ben içinden çıkan çoklayıcıyla takmışım şu an onlar PWM'de değil DC modda çalışıyor. Teşekkür ederim tekrardan.