4 Pin RGB Fan Önerisi

Dark Guardian RGB kasasını kullanıyorum ama kit olarak satılmıyor galiba.
Bunu almayı düşündûm fakat RGB modlarında birbirini takip eden renkler modu yok.
Bunu düşünüyorum 4 pin bağlantısı var fakat bende 2 tane 12cm fan yuvası var, 3.yi ne yapıcam bilmiyorum. Benim kasaya ayak uyduran birşeyler arıyorum (Aerocool Streak RGB).

Bunu almayı düşündûm fakat RGB modlarında birbirini takip eden renkler modu yok.
Bunu düşünüyorum 4 pin bağlantısı var fakat bende 2 tane 12cm fan yuvası var, 3.yi ne yapıcam bilmiyorum. Benim kasaya ayak uyduran birşeyler arıyorum (Aerocool Streak RGB).

hangi fan setini tercih ettiniz ? bende 12v rgb bağlantısı olan fan seti arıyorum.

MSI B 450 Gaming Plus MAX anakartımda jrgb 4 pin giriş var.Kasamın hava akımı kötü.Hatta akasa viper 140 mm iki tane fanı üst tarafa taktım ki 89 dereceden 80 dereceye indi asus RX 580 8 GB ekran kartım.Kasanın ön tarafı cam ve ben oraya 120 mm 4 pin rgb 80 ve üzeri CFM hava akımına sahip fan bir türlü bulamadım.fractal design prisma al-12 argb pwm 120mm fan var sadece istediğim özellikte olan ama o da maalesef 5 volt 11-1 seklinde pini var.Yani bu anakart 4 pin rgb 12 volt girişi yeni de uygun rgb fanlar mı az nedir?Bana 4 pin argb (adreslenebilir olacak) 80 cfm üzeri fan adresi verene sadece yazıyla değil bizzat arayıp teşşekür edeceğim...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı