Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 18 Ağustos 2020 #11 M.Arda Solmaz dedi: Peki, Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 Fiyatı bunu alsam 3 pinli olanları kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bununla edersiniz. Yener K. dedi: Hocam zaten fanlar için PWM özelliği yok diye belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Evet fakat fanlari kontrol etmek istiyormuş ondan dedim. Bir kusurumuz olduysa affola
M.Arda Solmaz dedi: Peki, Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 Fiyatı bunu alsam 3 pinli olanları kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bununla edersiniz. Yener K. dedi: Hocam zaten fanlar için PWM özelliği yok diye belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Evet fakat fanlari kontrol etmek istiyormuş ondan dedim. Bir kusurumuz olduysa affola
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #12 Lemi Galip dedi: Bununla edersiniz. Evet fakat fanlari kontrol etmek istiyormuş ondan dedim. Bir kusurumuz olduysa affola Genişletmek için tıkla... Bir yorumlarda eğer kontrol edemediğiniz çoklayıcıya takarsanız %60 ile çalışır demişlerdi ben o yüzden kontrol edebilir miyim dedim. Ben zaten Full yükte çalışsın istiyorum. PWM olanları ayarlarım PWM olmayan 2 fan var zaten.
Lemi Galip dedi: Bununla edersiniz. Evet fakat fanlari kontrol etmek istiyormuş ondan dedim. Bir kusurumuz olduysa affola Genişletmek için tıkla... Bir yorumlarda eğer kontrol edemediğiniz çoklayıcıya takarsanız %60 ile çalışır demişlerdi ben o yüzden kontrol edebilir miyim dedim. Ben zaten Full yükte çalışsın istiyorum. PWM olanları ayarlarım PWM olmayan 2 fan var zaten.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #13 Hocam benim attığım kabloyla bunu yapabilirsiniz. Anakarta bağlamayıp sadece Molex bağlarsanız tam hız çalışırlar.
Hocam benim attığım kabloyla bunu yapabilirsiniz. Anakarta bağlamayıp sadece Molex bağlarsanız tam hız çalışırlar.
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #14 Yener K. dedi: Hocam benim attığım kabloyla bunu yapabilirsiniz. Anakarta bağlamayıp sadece Molex bağlarsanız tam hız çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Alfais 4337 10 Port Fan Çoklayıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri bunu aldım olmazsa iade edip senin dediğini alacağım.
Yener K. dedi: Hocam benim attığım kabloyla bunu yapabilirsiniz. Anakarta bağlamayıp sadece Molex bağlarsanız tam hız çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Alfais 4337 10 Port Fan Çoklayıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri bunu aldım olmazsa iade edip senin dediğini alacağım.