4 Pinli işlemci girişine sadece 2 pin takmak

Jor

Centipat
700W PSU var 80+sertifikası olmadığı için buna C4 diyebiliriz. 8 pinlik bir kablosu var 2'ye böldüm, 4 taktım PC açılmadı sonra babama verdim o bir kaydırmış galiba. 2 pinle PC çaılışyor sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU'nun arkasında 4pin girişi var oraya taktım işlemcim Intel Core Q 6600
Kablo 8 pin ikiye ayırdım 4 pin oldu bir yana kaydırmış 2 pin içerde 2 pin dışarda

700W PSU var 80+sertifikası olmadığı için buna C4 diyebiliriz. 8 pinlik bir kablosu var 2'ye böldüm, 4 taktım PC açılmadı sonra babama verdim o bir kaydırmış galiba. 2 pinle PC çaılışyor sıkıntı çıkar mı?
Aman hocam kabloya fazla yüklenirsiniz. Yük altında kaldığında sorun çıkartır.

6+2 ekran kartı kablosunda 2 tane var 24 pin ana güç kablosu bir de işlemci için 4+4 pin var ben 4+4(yani 8 pin kabloyu) ikiye böldüm bu da tamam 4 pini işlemciye taktım bilgisayar açılmadı bir yana kaydırdım kabloyu 2 pin içerde 2 pin dışarıda.

Öyle pek sağlıklı olmaz. Tırnaklar denk gelecek şekilde taktınız değil mi? Öyle ters takmış olabilirsiniz.

Evet denk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı