İnceleme 4 senelik M21 deneyimi

@ProfTech alıntıda belirttiğim şey yüzünden olması muhtemel.
Samsung'un eski islemcileri guzel. Yenileri cehennem gibi sicak calisiyor. Gecen A25 almistim islemcisi iyi diye. Telefonu birakip cay yapmaya gittim geldim baktim ekran ates gibi olmus. Hic bir sey yapmadigim halde ayni gun iadeye gonderdim. Simdi S21 Fe snapdragon modelini aldim yolda geliyor bakalim.

Neye göre iade edilebiliyor ve nereden aldığına göre değişiyor mu? Ben hiç edilemiyor sanıyordum.

A25 30FPS destekliyor sözde yeni telefon.
Benim telefonum bile 60FPS destekliyor.
Bana çok garip geliyor bu tarz olaylar.
Yani işlemciler yenilendikce performans mı düşüyor yoksa başka bir sebebi mi var anlamadım.
Telefon orta veya üst segment değilse genelde 60FPS desteklemiyor.
Üstelik telefonum HDR 45FPS destekliyor.
Çok garip...

PUBG 60 FPS oynatmasi cok ilginc. Cunku A71 icin 60 FPS destegi yoktu oyunda. Max 45 FPS'di. GFX Tool ile 60 FPS oynuyordum. Epey sitesinden M21'in performans testi puanlarina baktim A71'den cok dusuk.

Neye göre iade edilebiliyor ve nereden aldığına göre değişiyor mu? Ben hiç edilemiyor sanıyordum.
Amazondan aldim. Amazon aliyor iade. Ama sorunlu yani almasa turketici hakem heyetine gider her turlu iadesini saglamaya calisirdim. Biraz butce ve zaman meselesi.

Evet gercekten oyle dediginiz gibi. Bende anlamis degilim. Sanirim yazilimsal olarak PUBG engelliyor onlari cunku gercekten guclu islemci kagit uzerinde. xD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…