4. sezon Attack on Titan Levi vs Eren

Doom Slayer

Hectopat
Daha fazla  
Bugün biriyle tartışıyordum. 4. sezonda Eren Levi'yi alabilecek güçteymiş, cidden o kadar güçlendi mi Eren? Bilenler cevaplarsa sevinirim.

Eğer kurucunun gücünü kullanırsa evet. Eğer War hammer titanı kullanabilirse de büyük ihtimalle evet ancak Attack Titanıyla bence hayır. War hammer titan zaten kendini kristalleştirebiliyor yani levi kıramaz kurucu titanı da istediği gibi bütüm eldialıları yönetebilir ancak attack titanı normal bir titan rahatlıkla keser levi.

Eğer War hammer titanı kullanabilirse de büyük ihtimalle evet ancak Attack Titanıyla bence hayır. War hammer titan zaten kendini kristalleştirebiliyor yani levi kıramaz
War wammer titanını yıldırım mızrakları ile enseden delebilir diye düşünüyorum. Ek olarak War hammer titanının eksi yönü yer altından yönetilmesi. Oradaki fişin kablosunu keserse bence üstesinden gelebilir. Tabi kurucu titanı var Erenin ona lafım yok. Attack titanında da Levi alır bence de.

Eren, zekası ve düşünceleri ile zaten herkesten üstün durumda o sezon içerisinde. Bir de sahip olduğu güç ve kararlılık eklenince kimse onu yemez. Tabii kendisi yenilmek istemediği sürece 🙃

War wammer titanını yıldırım mızrakları ile enseden delebilir diye düşünüyorum. Ek olarak War hammer titanının eksi yönü yer altından yönetilmesi. Oradaki fişin kablosunu keserse bence üstesinden gelebilir. Tabi kurucu titanı var Eren'in ona lafım yok. Attack titanında da Levi alır bence de.

Evet titanı indirir ancak kristali geçemez diye düşünüyorum sadece jaw titanın pençeleri kesebiliyor çünkü.

Sen manga vs okudun mu? Şimdi yanlışlıkla spoiler vermeyelim.

Okumadım ama çok iyi spoiler yedim istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Eren, zekası ve düşünceleri ile zaten herkesten üstün durumda o sezon içerisinde. Bir de sahip olduğu güç ve kararlılık eklenince kimse onu yemez. Tabii kendisi yenilmek istemediği sürece 🙃

Gerçekci bir şekilde bakarsak evet doğru ne kadar leviyi sevsemde bu sezon çok kötü durumda ama Eren'in attack titanini genede rahatlıkla keser warhammer ve kurucu ile ise işi zor, galip gelemeyecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı