Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 14 Ağustos 2021 #21 lidevdiyebirisi dedi: Çocuğun 3 tane telefonu, 30 tane sevgilisi varmış: S Genişletmek için tıkla... Wait, wh-
lidevdiyebirisi dedi: Çocuğun 3 tane telefonu, 30 tane sevgilisi varmış: S Genişletmek için tıkla... Wait, wh-
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #22 The Fallen Angel dedi: 4.sınıfa giden bir çocuğun nasıl telefonu oluyor, bana lisede alındı be Genişletmek için tıkla... Bana da :.) lidevdiyebirisi dedi: Çocuğun 3 tane telefonu, 30 tane sevgilisi varmış. :S Genişletmek için tıkla...
The Fallen Angel dedi: 4.sınıfa giden bir çocuğun nasıl telefonu oluyor, bana lisede alındı be Genişletmek için tıkla... Bana da :.) lidevdiyebirisi dedi: Çocuğun 3 tane telefonu, 30 tane sevgilisi varmış. :S Genişletmek için tıkla...
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 14 Ağustos 2021 #23 Çok şımartılmış aile çocuğu olunca gibi kendini şizofren sanip havali olacağını sanmıştır herhalde Heunzey dedi: Wait, wh- Genişletmek için tıkla...
Çok şımartılmış aile çocuğu olunca gibi kendini şizofren sanip havali olacağını sanmıştır herhalde Heunzey dedi: Wait, wh- Genişletmek için tıkla...
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 14 Ağustos 2021 #24 Demek annen olmasaydı allahı'na kavuşuyordun. Son düzenleme: 14 Ağustos 2021
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.857 Makaleler 8 Çözümler 253 Yer İstanbul 14 Ağustos 2021 #25 Bulut acaba şu an ne yapıyor?
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #26 Blacksidemre dedi: Bulut acaba şu an ne yapıyor? Genişletmek için tıkla... 46 tane suç kaydı var, 7 yıl 8 ay hapis cezası almış. Kaynak : GHA.
Blacksidemre dedi: Bulut acaba şu an ne yapıyor? Genişletmek için tıkla... 46 tane suç kaydı var, 7 yıl 8 ay hapis cezası almış. Kaynak : GHA.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #27 Herkes bunun gibi bir olay yaşamıştır klasik bir ilkokul kavgası birisi eve çağırılır ve kavga cikar ben de yaşadım ama senin ki alışılmışın dışında bir olay. Çocuk muhtemelen şizofren ailesi ile iletişime geçin.
Herkes bunun gibi bir olay yaşamıştır klasik bir ilkokul kavgası birisi eve çağırılır ve kavga cikar ben de yaşadım ama senin ki alışılmışın dışında bir olay. Çocuk muhtemelen şizofren ailesi ile iletişime geçin.
lidevdiyebirisi Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 688 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #28 Heunzey dedi: Çok şımartılmış aile çocuğu olunca gibi kendini şizofren sanip havali olacağını sanmıştır herhalde Genişletmek için tıkla... Çocuk sürekli şiddet oyunları oynuyormuş. Birisinin üstünde denemek istemiş ve sizce üstünde denedeği kişi kim ?
Heunzey dedi: Çok şımartılmış aile çocuğu olunca gibi kendini şizofren sanip havali olacağını sanmıştır herhalde Genişletmek için tıkla... Çocuk sürekli şiddet oyunları oynuyormuş. Birisinin üstünde denemek istemiş ve sizce üstünde denedeği kişi kim ?
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #29 lidevdiyebirisi dedi: Çocuk sürekli şiddet oyunları oynuyormuş. Birisinin üstünde denemek istemiş ve sizce üstünde denedeği kişi kim ? Genişletmek için tıkla... GTA oynadı, arkadaşını pıçakladı.
lidevdiyebirisi dedi: Çocuk sürekli şiddet oyunları oynuyormuş. Birisinin üstünde denemek istemiş ve sizce üstünde denedeği kişi kim ? Genişletmek için tıkla... GTA oynadı, arkadaşını pıçakladı.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 14 Ağustos 2021 #30 lidevdiyebirisi dedi: 30 tane sevgilisi varmış. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim bende geçen yengen Adriana Lima ile sahildeydim.
lidevdiyebirisi dedi: 30 tane sevgilisi varmış. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim bende geçen yengen Adriana Lima ile sahildeydim.