Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 14 Ağustos 2021 #31 lidevdiyebirisi dedi: Çocuk sürekli şiddet oyunları oynuyormuş. Birisinin üstünde denemek istemiş ve sizce üstünde denedeği kişi kim ? Genişletmek için tıkla... Hocam o yaşta bizde öyle oyunlar oynardık da, öyle millete saldırmazdık.
lidevdiyebirisi dedi: Çocuk sürekli şiddet oyunları oynuyormuş. Birisinin üstünde denemek istemiş ve sizce üstünde denedeği kişi kim ? Genişletmek için tıkla... Hocam o yaşta bizde öyle oyunlar oynardık da, öyle millete saldırmazdık.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #32 Heunzey dedi: Hocam o yaşta bizde öyle oyunlar oynardık da, öyle millete saldırmazdık. Genişletmek için tıkla... Hocam, arkadaşımın kardeşi millete kalem sokuyordu. Yeni nesil manyak ya.
Heunzey dedi: Hocam o yaşta bizde öyle oyunlar oynardık da, öyle millete saldırmazdık. Genişletmek için tıkla... Hocam, arkadaşımın kardeşi millete kalem sokuyordu. Yeni nesil manyak ya.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 14 Ağustos 2021 #33 Heidegger dedi: Hocam, arkadaşımın kardeşi millete kalem sokuyordu. Yeni nesil manyak ya. Genişletmek için tıkla... Cidden yeni nesil öyle kardeşimin bir arkadaşı vardi her eve geldiğinde uyuz oluyordum çocuğa elimde kalacaktı bir ara.
Heidegger dedi: Hocam, arkadaşımın kardeşi millete kalem sokuyordu. Yeni nesil manyak ya. Genişletmek için tıkla... Cidden yeni nesil öyle kardeşimin bir arkadaşı vardi her eve geldiğinde uyuz oluyordum çocuğa elimde kalacaktı bir ara.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #34 Heunzey dedi: Cidden yeni nesil öyle kardeşimin bir arkadaşı vardi her eve geldiğinde uyuz oluyordum çocuğa elimde kalacaktı bir ara. Genişletmek için tıkla... Dayak yemediklerinden azıyorlar hemen. Vuralım bakalım iki tane bak bir daha yapıyorlar mı.
Heunzey dedi: Cidden yeni nesil öyle kardeşimin bir arkadaşı vardi her eve geldiğinde uyuz oluyordum çocuğa elimde kalacaktı bir ara. Genişletmek için tıkla... Dayak yemediklerinden azıyorlar hemen. Vuralım bakalım iki tane bak bir daha yapıyorlar mı.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #35 Kaç yıl önce yaşandı?