windows10hata
Centipat
Sürekli kullanmıyorum hatta son zamanlarda hiç kullanmıyorum sorun daha complex birşey eminim "windows 10'u nasıl sıfırdan usb bellek aracılığıyla temiz bir şekilde kurabileceğimi ve hali hazırda ki djital ürün anahtarımı lisans kaybı olmadan nasıl kullanabileceğimi bilmek isterim.Bunlar ön planda çalışan ve tepside görünen programlardır. Ben arkaplan işlemlerinden bahsediyorum.
Ayrıca Epic Games Launcher Unreal Engine ile kodlandığı için isteseniz de istemeseniz de harici ekran kartını ve işlemcinin büyük bir kısmını kullanır. Bu da oyundaymışsınız gibi daha hızlı pil tüketimi ve bilimum yavaşlıkları doğurur. İşiniz yoksa Epic Launcher'ı kapatın.
bu şekilde.
işte birde nasıl yükleyeceğimi bilsem.Bence ReviOS 1709 U2.1 kullanın, RAM kullanımı baya düşecektir.
Sorunum şudur:Hocam daha sorunun ne olduğundan bile emin değilsiniz. Amacınız sorunu bulmak olsun, nedeni olmayan bir çözüm aramak vakit kaybından başka bir şey değildir. Boşa vakit geçirirsiniz, sürekli bir şey denersiniz ama yine çıkar.
Eki Görüntüle 489480
işte birde nasıl yükleyeceğimi bilsem.
Sorunum şudur:
1-Gürültülü fan (bir hafta önceki sistem durumuna göre)
2-Hızlı batarya tüketimi (bir hafta önceki sistem durumuna göre)
3-Yavaş sistem önyüklemesi (bir hafta önceki sistem durumuna göre)
4-SSD okuma yazma hızının düşmesi (bir hafta önceki sistem durumuna göre)
5-Görev yöneticisinden bakıldığında sistem boşta iken RAM, CPU, SSD'yi yüksek değerlerde kullanıp sistemin verimsiz çalışmasını sağlaması
(Bir hafta önceki sistem durumuna göre)
6-YouTube, Google ana sayfa'da gezinme'de dahil olmak üzere çoğu yerde laglı ve ağır sistem. (Bir hafta önceki sistem durumuna göre)
Şüpheler:
Not: Tahminimce işletim sisteminden kaynaklanıyor.
Not: İkinci bir olasılık olarak donanım uyuşmazlığı.
Denenen çözümler;
1-McAfee ve çeşitli antivirüs programlarıyla sistemde tam tarama yapılmıştır.
2-Görev yöneticisinde ki gereksiz programlar kapatılmıştır.
3-Bilgisayar sıfırlanmıştır.
4-BIOS dahil tüm sistem son sürüm yazılım sürümleriyle güncellenmiştir.
5-Rkill denenmiştir.
6-Forumlardaki çeşitli tavsiyeler denenmiştir.
7-Antimalwarebytes Premium trail tarafından tüm sistem 2 kez taranmış sonuç negatif çıkmıştır.
Not: Tüm bu tavsiyeler doğrultusunda sistemde olumlu yönde hiçbir gelişme gerçekleşmemiştir.
@Recep Baltaş bir el atsanız?
Tamamdır dostum çok sağol ben otomasyoncuyum'da şirketlere yazılım kurmaya gidiyoruz güvelik yönünden bir tehdit arz eder mi bir fikrin varmı?Kardeşim sana tavsiyem Windows 10 LTSC sürümünün modlanmış versiyonunu kullanman gereksiz bütün uygulamalar ve hizmetler kapatılıyor
Ben kendim videodaki iso dosyasını kurdum çok da memnunum ram ve CPU kullanımı düşüyor
Taramalarını da yaptım herhangi bir virus yok Videoyu çeken kanal da zaten güvenilirdir.
i5 8265u mx250 sistemim var bende de sistem boşta ısınıyordu Isındığından dolayıda fan çok sesli çalışıyordu
Bence denemelisin
Ben kurdum Kaspersky ile tarama yaptım hiç tehdit bulmadı Güvenlik kısmını güzel bir antivirüs programıyla çözebilirsinTamamdır dostum çok sağol ben otomasyoncuyum'da şirketlere yazılım kurmaya gidiyoruz güvelik yönünden bir tehdit arz eder mi bir fikrin varmı?
Kardeşim sana tavsiyem Windows 10 LTSC sürümünün modlanmış versiyonunu kullanman gereksiz bütün uygulamalar ve hizmetler kapatılıyor
Ben kendim videodaki iso dosyasını kurdum çok da memnunum ram ve CPU kullanımı düşüyor
Taramalarını da yaptım herhangi bir virus yok Videoyu çeken kanal da zaten güvenilirdir.
i5 8265u mx250 sistemim var bende de sistem boşta ısınıyordu Isındığından dolayıda fan çok sesli çalışıyordu
Bence denemelisin
ReviOS da hiç bir şey yok tamam hızlıdır ama herşeyi kaldırmışlar windows10 mu kullanıyoz xp mi belli değilReviOS bundan kat kat daha iyi, zamanında kullanmıştım.