4 TB HDD veya 1 TB NVMe SSD önerisi

Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU : R7 5800X
MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB
RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance
SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G
PSU : NZXT 650W 80+ Gold
CASE : DLX21
GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra
Keyboard : XPG Summoner Red SW
Mouse : Razer deathadder V2
Headset : Hyper X Cloud II wireless
Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27"
Meslek
Radyoloji teknikeri
4 TB hard disk ya da 1 TB NVMe arıyorum. Kalite'ye önem verenim ama bu seferlik bütçem kısıtlı.
Bütçe maksimum 1.500TL olabilir.

Bence direk SSD bakın. Hepsiburada'ya veya Cimri sitesine bakın.
1675355359782.png

SSD Sparişi geçtim zaten daha kaliteli bir NVMe yok sanırsam bu fiyat bandında. Windows zaten 256gb nvme'ye kurulu bende. CS:GO Apex gibi rekabetçi oyunlarda tam performans alabilmek için NVMe diski kullanacağım. Ağır hikayeli oyunlarda RDR2 GTA V v.b oyunlarda HDD kullanacağım. Bir HDD önerisine ihtiyacım var şu an.

WD Blue öneririm 2 TB olandan 2 adet alın 7200RPM.
2 Adet istemiyorum hocam içerisi cehennem gürültüsü olacak.

Eki Görüntüle 1654657
SSD siparişi geçtim zaten daha kaliteli bir NVMe yok sanırsam bu fiyat bandında. Windows zaten 256 GB NVMe'ye kurulu bende. CS:GO Apex gibi rekabetçi oyunlarda tam performans alabilmek için NVMe diski kullanacağım. Ağır hikayeli oyunlarda RDR2 GTA V vb oyunlarda HDD kullanacağım. Bir HDD önerisine ihtiyacım var şu an.

2 adet istemiyorum hocam içerisi cehennem gürültüsü olacak.

Bende de WD Blue var o kadar ses yapmıyor fakat yine ses olacaktır.

Bende de WD Blue var o kadar ses yapmıyor fakat yine ses olacaktır.
SuperSilet bir sistemim var hocam. Hiçbir fan 70den önce açılmıyor herhangi bir oynayan parça yok. Sabit disklerimden de en sessizi WD Gold var 2 adet kullandığımda gürültü oluyordu. Oyüzden 5200RPM sessiz bir disk iyi gider.

SuperSilet bir sistemim var hocam. Hiçbir fan 70den önce açılmıyor herhangi bir oynayan parça yok. Sabit disklerimden de en sessizi WD Gold var 2 adet kullandığımda gürültü oluyordu. Oyüzden 5200RPM sessiz bir disk iyi gider.
Fanlarınız falan nedir hocam? Ben de sessizlik istiyorum da pek başaramadım bunu.

Fanlarınız falan nedir hocam? Ben de sessizlik istiyorum da pek başaramadım bunu.
Arctic BioniX 140mm boşta 0 RPM en ağır girdiğim RDR2 de 400RPM yapıyorlar. Elle ayarladım. Max gpu 55 cpu 48 görüyorum. Sıvı soğutma arctic LF II 360mm kasa DLX 21.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı