4 TB M.2 SSD önerisi

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Anakart
ASUS TUF B360M-PLUS GAMING , Prime B650M-R
Merhaba,
Anakartım ASUS TUF B360M-PLUS GAMING. 4 TB kapasiteli bir M.2 SSD almayı düşünüyorum. Anakartımın M.2 yuvaları bu kapasiteyi ve NVMe veya SATA M.2 SSD'leri destekliyor mu, hangisini hangi yuvaya takmam gerekir?

Ayrıca bu anakartla uyumlu, fiyat/performans açısından 4 TB M.2 SSD önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler!

Bu arada arkadaşlar, iki tane M.2 SSD alacağım ve farklı iki PC'de kullanacağım. Bu SSD'lerden birinin Prime B650M-R anakartla da uyumlu olması gerekiyor. Ona göre öneride bulunursanız çok sevinirim. Teşekkürler!

Merhaba,
Anakartım ASUS TUF B360M-PLUS GAMING. 4 TB kapasiteli bir M.2 SSD almayı düşünüyorum. Anakartımın M.2 yuvaları bu kapasiteyi ve NVMe veya SATA M.2 SSD'leri destekliyor mu, hangisini hangi yuvaya takmam gerekir?

Ayrıca bu anakartla uyumlu, fiyat/performans açısından 4 TB M.2 SSD önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler!

Bu arada arkadaşlar, iki tane M.2 SSD alacağım ve farklı iki PC'de kullanacağım. Bu SSD'lerden birinin Prime B650M-R anakartla da uyumlu olması gerekiyor. Ona göre öneride bulunursanız çok sevinirim. Teşekkürler!
İkiside M.2 yuvasına giriyor:
1750144727813.jpeg

Ama mSATA'lar M.2 yuvasında 600MB/s çalışırken kendi B key yuvalarında 1GB/s.
1750149595990.png

B Key olanlar direk takılamıyor.

Zaten mSata'yı unutun, bulmanız da zor. Düz SATA SSD'ler ise SATA kablosu ile Pc'ye takılıyor.

Öneri konusunda ise ucuz ve pahalı diye iki model var.
Ucuz: (Sadece depolama için, DRAM'siz.)

Pahalı: (DRAM'li.)

Aralarında tabiki ciddi kalite, donanım farkı var. 990 Pro uzun ömürlü olması ile beraber Windows kurmak içinde ideal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı