H Heur9 Decapat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 21 9 Mart 2019 #1 Merhabalar arkadaşlar bundan 1 ay önce sistem topladım. Bütçem kısıtlı olduğu için 4 GB RAM aldım. Anakartta 2 RAM slotu var. Şu an bende olan RAM: Crucial 4GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 4GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com BLS4G4D26BFSE Yanina almak istediğim RAM: Crucial 8GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 8GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com BLS8G4D26BFSE Şimdi ben 8 gB kapasiteli RAM'i alsam 4+8 Dual olarak çalıştırabilir miyim? İşlemci Ryzen 3 2200G. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2019
Merhabalar arkadaşlar bundan 1 ay önce sistem topladım. Bütçem kısıtlı olduğu için 4 GB RAM aldım. Anakartta 2 RAM slotu var. Şu an bende olan RAM: Crucial 4GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 4GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com BLS4G4D26BFSE Yanina almak istediğim RAM: Crucial 8GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 8GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com BLS8G4D26BFSE Şimdi ben 8 gB kapasiteli RAM'i alsam 4+8 Dual olarak çalıştırabilir miyim? İşlemci Ryzen 3 2200G.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2019 #2 Çalışır fakat 8GB’nin de 4GB’lik kısmı dual channel olarak çalışıyor diye biliyorum genede arkadaşlar aydınlatsın. Vatan’dan mı alacaksınız ürünü? RAM fiyatları bayağı düştü birazcık araştırıp uygun fiyata almışken 8GB almanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Çalışır fakat 8GB’nin de 4GB’lik kısmı dual channel olarak çalışıyor diye biliyorum genede arkadaşlar aydınlatsın. Vatan’dan mı alacaksınız ürünü? RAM fiyatları bayağı düştü birazcık araştırıp uygun fiyata almışken 8GB almanızı öneririm.
KS KS H Heur9 Decapat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 21 9 Mart 2019 #3 fatihgaucho dedi: Çalışır fakat 8GB’nin de 4GB’lik kısmı dual channel olarak çalışıyor diye biliyorum genede arkadaşlar aydınlatsın. Vatan’dan mı alacaksınız ürünü? RAM fiyatları bayağı düştü birazcık araştırıp uygun fiyata almışken 8GB almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet vatan'dan almayı düşünüyorum. 8GB alacağım 4GB bende var. İlerleyen zamanda 4GB'yi 8GB değiştiririm. Şuan 4 + 8 GB dual çalışırsa süper olur. Artı 0 Eksi
fatihgaucho dedi: Çalışır fakat 8GB’nin de 4GB’lik kısmı dual channel olarak çalışıyor diye biliyorum genede arkadaşlar aydınlatsın. Vatan’dan mı alacaksınız ürünü? RAM fiyatları bayağı düştü birazcık araştırıp uygun fiyata almışken 8GB almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet vatan'dan almayı düşünüyorum. 8GB alacağım 4GB bende var. İlerleyen zamanda 4GB'yi 8GB değiştiririm. Şuan 4 + 8 GB dual çalışırsa süper olur.