4 Yıllık HDD Testi

Toshiba P300 500 GB modelini yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Beni hiç üzmedi, hala da üzmez. Ne sesi ne de başka bir şey, GTA V girerken 5 dakika bekletmese daha iyi olurdu ama buna şükür, açılış yaklaşık ilk aldığımda 10 saniye iken şu an 20-30 saniye civarı fakat normal olduğunu düşünüyorum. Aşağıda testleri bırakıyorum, HD Tune ile Write yapamadım, Writing Disabled verdi, o yüzden o hariç diğer testler mevcut, istek test varsa yapabilirim.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı2.PNG

Ekran Alıntısı3.PNG

Ekran Alıntısı4.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 11 yıllık Samsung HDD var bundan daha iyi test sonuçları nasıl oluyor ya.

Aynısı var. 12 sene önce aldık 320 GB 5400 RPM versiyonu var. Ben de yapsam mı incelemesini diye düşünmüyor değilim. :D

Toshiba P300 500 GB modelini yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Beni hiç üzmedi, hala da üzmez. Ne sesi ne de başka bir şey, GTA V girerken 5 dakika bekletmese daha iyi olurdu ama buna şükür, açılış yaklaşık ilk aldığımda 10 saniye iken şu an 20-30 saniye civarı fakat normal olduğunu düşünüyorum. Aşağıda testleri bırakıyorum, HD Tune ile write yapamadım, writing disabled verdi, o yüzden o hariç diğer testler mevcut, istek test varsa yapabilirim.

Eki Görüntüle 635384

Eki Görüntüle 635385

Eki Görüntüle 635386

Eki Görüntüle 635387

Mekanik bakım yapılırsa daha iyi olabilir. Yakınsan yardım ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı