4 yıllık kötü üniversite vs 2 yıllık iyi üniversite

Dostum ben bilgisayar programcılığı okudum, bilişim ve yazılım işinde en iyi referans senin portfolyondur. Diğer öğrencilere referans oldu mu hocalar bilmiyorum. Ayrıca İTÜ ODTÜ Boğaziçi gibi bir uni de okumadıysan diğer bütün unilerin diğloma değeri aynı yok gebze teknikmiş yok Hakkariymiş gram fark etmiyor inan bana. Ama dediğim gibi en azından kendi bölümün içinsundan eminim ki: Okulun gram önemi yok önemli olan senin yaptığın işler. Bazı “çapsız” firmaların işbilmez İK müdürleri diploma da diploma diye tuttursa da kendini geliştiren adam her türlü kallavi, güzel bir iş bulur

Gebze Teknik Üniversitesi ülkenin iyi üniversitelerden biri, ve Gebze Teknik Üniversitesi mezunu diye işe alınan bir sürü insan olduğunu düşünüyorum (Gebze Teknik Üniversitesi İngilizce Matematik bölümü mezunu olan ama iş görüşmelerinde sizin gibi birçok insan var, sizden daha fazla beceri bekliyoruz tepkisini gören biri olmuş, orası istisna) ama görüşleriniz için teşekkürler. Bununla birlikte Dikey Geçiş Sınavında Gebze Teknik Üniversitesi (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliği kazanmanız için 46 soru Sayısal, 26 soru Sözel işaretleyip soruların büyük bir kısmını doğru yapmanız gerekiyor. Daha düşük taban sıralamalarda İstanbul Medeniyet Üniversitesi, ve Bursa Teknik Üniversitesi de son yıllarda diploma gücü artan okullardan diye düşünüyorum.

Kanka tercihler geldi şuan ne yapmayı planlıyorsun bende senin gibiyim ea dan ne yazabiliriz ki

Örgün eğitimde bilgisayar programcılığı okumanız mantıklı değil çünkü size bir şey katmayacaktır ve 4 yıllık mühendislik bölümünü tutturamayanların gittiği bölüm genelde. Bu bölümü açık öğretim fakültesinden okuyabilirsiniz.

Sonsuz katılıyorum mezunu olarak. Okumayın sakın zaman kaybı tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…