40.000 - 47.000 TL laptop önerisi

Bütçe
40000-47000
Sanırım vatan karta sahip olmazsam 54k'ya çıkıyor fiyat. Yarın gidip vatana soracağım, ilgin için ayrıca teşekkür ederim.
28-31 Mart arası geçerli hocam indirim. Vatan Kart alın mağazadan hemen stoklu çünkü indirimler. Kaçırmayın derim kesinlikle bu fiyata inanılmaz bir laptop bir daha asla denk gelmez. Mağaza ile uğraşmak istemiyorsanız şurda 4. maddeye bakın, kendim denemedim ama garanti olsun istiyorsanız mağazayada uğrayın.
Arkadaşın yazdığı bilgilerde doğru, 1x16 RAM, 90Wh batarya kapasitesi, MUX Switch yerine laptopu yeniden başlatmaya gerek kalmayan Advanced Optimus mevcut ve sıvı metal kullanılıyor. Başka bir konuda da önerdim kesinlikle kaçırılmayacak bir cihaz umarım alırsınız, hayırlı olsun şimdiden.
 
Aslında acera içim gitmedi değil fakat 45k benim butcemi biraz aşıyordu ve monsterdaki 1 tb depo alanı ve ekranının 17 inç olması beni cezbetti diyebilirim
 
Ne demek hocam, evet vatan kart ile alırsanız indirimli geliyor. İnşallah alabilirsiniz bu fiyata 🙏🏻

43000'e aldım bugün Vatandan PC'yi. Teşekkür için yazayım dedim.

Isınma istemiyorsan ve RAM'leri o şekilde istiyorsan bütçene uygun Acer Nitro 16 varsa alacaksın. Başka alternatifin yok yani.
alındı bile


Aslında Acera içim gitmedi değil fakat 45k benim butcemi biraz aşıyordu ve Monster'daki 1 TB depo alanı ve ekranının 17 inç olması beni cezbetti diyebilirim

Valla dayanamadım gittim vatandan aldım Acer'i xd
 

Geri
Yukarı