- Makaleler
- 1
Anakartta var da kasada yok. Opsiyonlara bakıp döneyim.
NVIDIA istiyorsan bence çok iyi, hileli fiyat gibi geldi bana hatta. İleride kesin zam yer. 5060Ti 40k geliyor, gayet iyi. He AMD istiyorsan daha ucuza gelir tabii.
NVIDIA istiyorsan bence çok iyi, hileli fiyat gibi geldi bana hatta. İleride kesin zam yer. 5060Ti 40k geliyor, gayet iyi. He AMD istiyorsan daha ucuza gelir tabii.
Anakartta var da kasada yok. Opsiyonlara bakıp döneyim.
Opsiyonlarda NZXT H5 Flow var. Onu seçebilirsiniz Type-C için kasayı.Anakart ve kasada kesin olarak type-c girişi olması lazım hocam.
PCKolik çok sıkıntı bir firma. Müşteri desteği 0. PSU aldık coil whine çıktı. İade etmek için 1.5 ay uğraştık durduk.NVIDIA istiyorsan bence çok iyi, hileli fiyat gibi geldi bana hatta. İleride kesin zam yer. 5060Ti 40k geliyor, gayet iyi. He AMD istiyorsan daha ucuza gelir tabii.
42K'ya asla almam 9060XT. Kendi 9060XT sistemimi 38K'ya almıştım. Max fiyat olsa olsa o olur, ki bana deseler 5060Ti mi 9060XT'mi şahsen 5060Ti daha mantıklı derim, daha ucuza geliyor zaten.![]()
Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sisteme kıyasla hangisi daha iyi sizce?
Teşekkürler hocam beklemedeyim.
Incehesap'ta iade bile almıyorlar CW'li GPU'yu kabak gibi bobini zırlamasina rağmen, site aramıyoruz fiyat performans sistem arıyoruz.Opsiyonlarda NZXT H5 Flow var. Onu seçebilirsiniz Type-C için kasayı.
PCKolik çok sıkıntı bir firma. Müşteri desteği 0. PSU aldık coil whine çıktı. İade etmek için 1.5 ay uğraştık durduk.
![]()
Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sistem daha iyi sanki.
Anakartı ASUS Prime B840M-A-CSM, RAM'i 2 tane Patroit Viper 16 GB, SSD'yi Kioxia Exceria Plus G3, kasayı MSI MAG Forge 121A B75 PCI-E5 750W Bronze, soğutucuyu SEGOTEP FI4 120mm RGB olarak güncelleyin.
B840 yerine B650M-R tercih ederim. B840'lar A620 anakartların adı değiştirilmiş hali diye geçiyor genelde yani A620 ile B840'ın çok bir farkı yok denilebilir ben B650M-R tercih ederdim.
@IamTheDragon hocamın attığı 5060 Ti'lı sistem güzel duruyor ben anakartı B650M-R değil de ASUS TUF B650M-E seçerdim VRM soğutması olarak başarılı bir anakart.
O sistemde de seçenekler arasında Type-C mevcut olan kasa göremedim hocam uygun fiyatlı. Var mı görebildiğiniz?
Dediğiniz anakart sistemde opsiyon olarak sunulmamış maalesef. Ama 500 TL fark ile TUF B650M-E varmış kesinlikle o tercih edilir bunun yerine. Ben B840 ile B850 bayağı yakın chipsetler diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Şimdi araştırdım. Teşekkürler dediğiniz için.B840 yerine B650M-R tercih ederim. B840'lar A620 anakartların adı değiştirilmiş hali diye geçiyor genelde yani A620 ile B840'ın çok bir farkı yok denilebilir ben B650M-R tercih ederdim.
Kasalardan pek anlamam hocam net bir şey diyemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.