40.000₺ sistem önerisi

O sistemde de seçenekler arasında type-c mevcut olan kasa göremedim hocam uygun fiyatlı. Var mı görebildiğiniz?
Aslında parçaları ayrı ayrı kendiniz de toplayabilirsiniz. Bilmiyorum toplam fiyat ne kadar olur artar mı azalır mı ama istediğiniz sistemi toplama konusunda kesinlikle çok daha iyi olur.

@IamTheDragon @Napstablook @efebatiin

Bu sistemde kasa, ram ve ssd değiştirdim. Soğutucu eklemedim kasa fanı yeterli mi bilmiyorum sizlere soruyorum. Bu şekilde 47k ya yakın bir rakam okey midir? Şişiren tamamen kasa oldu o da type-c istediğim için.

Screenshot_2.png

@nazario9 değiştirdikleriniz görülmüyor. 47k ile evet iyice şişmiş fiyat. Bence tek tek parçaları alıp sistemi kendiniz toplayın. Hem özgürce istediğiniz parçaları seçersiniz, hem de indirim kovalayabilirsiniz. Mesele NZXT H5 RGB indirime girmişti 1-2 hafta önce. Sistemi kendim toplayabilirim derseniz bence öyle yapın.

@IamTheDragon @Napstablook @efebatiin

Bu sistemde kasa, ram ve ssd değiştirdim. Soğutucu eklemedim kasa fanı yeterli mi bilmiyorum sizlere soruyorum. Bu şekilde 47k ya yakın bir rakam okey midir? Şişiren tamamen kasa oldu o da type-c istediğim için.

Eki Görüntüle 2571341
Kasayı değiştirme yahu. Yapacağın tek şey SSD Kingston NV3 yapmak, RAM Lexar Thor yapmak gerekirse 16GB yap DDR5 RAM'ler stok olarak dual channel tasarımlı zaten, DDR4'teki gibi durumlar yaşanmıyor, varsa işlemci soğutucu almak, işlemciyide 7500F yap, iGPU'ya ihtiyacın yok GPU var zaten cillop gibi. VENTO'nun güç kaynağı kaliteli, değiştirme onu.
Kasa fanıda almana gerek yok zaten kasada takılı oluyor stok fanları yeterde artar.

Kasayı değiştirme yahu. Yapacağın tek şey SSD Kingston NV3 yapmak, RAM Lexar Thor yapmak gerekirse 16GB yap DDR5 RAM'ler stok olarak dual channel tasarımlı zaten, DDR4'teki gibi durumlar yaşanmıyor, varsa işlemci soğutucu almak, işlemciyide 7500F yap, iGPU'ya ihtiyacın yok GPU var zaten cillop gibi. VENTO'nun güç kaynağı kaliteli, değiştirme onu.
Kasa fanıda almana gerek yok zaten kasada takılı oluyor stok fanları yeterde artar.

Type-c yok hocam kasada ondan dolayı değiştirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı