40.000 TL civarı dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
40,000 civarı
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın en son deneyimlerinizi paylaşın lütfen kurulum sırasında Acer'in orijinal sitesinden mi indirdiniz drıverları yoksa ilk olarak Windows Update'den mi?
Teşekkür ederim tabiki paylaşırım hocam. Kendisi otomatik yapıyor güncellemeyi ne indirdiği hakkın da bilgim yok ama acer sitesinden yine de bakıp indireceğim.

Teşekkür ederim tabii ki paylaşırım hocam. Kendisi otomatik yapıyor güncellemeyi ne indirdiği hakkın da bilgim yok ama Acer sitesinden yine de bakıp indireceğim.

Sorma sebebim önceki aldığım 2 PC de mavi ekran veya başlatırken siyah ekranda kalma hataları aldım kurulumu mu yanlış yaptım die de düşünmedim değil bu sefer kurulum yaparken ekstra yardım almak istiyorum bu yüzden.

Sorma sebebim önceki aldığım 2 PC de mavi ekran veya başlatırken siyah ekranda kalma hataları aldım kurulumu mu yanlış yaptım die de düşünmedim değil bu sefer kurulum yaparken ekstra yardım almak istiyorum bu yüzden.
Usb den yaptım kurulumu sonra açtım güncellemeleri attı. Belki kuruldan dolayı da olmuş olabilir ben şu adımları izledim güvenlik adımına gelmedim ama açıldı pc. Windows keyim ölmüş yeni almam gerekiyor da sağlam yer bulmam lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acer sitesinden indireceğim driver bulamadım gerçi driver yerini bulamadım.
@revivality

Son düzenleme:
USB'den yaptım kurulumu sonra açtım güncellemeleri attı. Belki kuruldan dolayı da olmuş olabilir ben şu adımları izledim güvenlik adımına gelmedim ama açıldı PC. Windows keyim ölmüş yeni almam gerekiyor da sağlam yer bulmam lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@revivality

Bazı forumlarda görmüştüm yardım almanı tavsiye ederim yanlış bir şeyde baştan format vs uğraştırır çünkü.

@Revivality

Öncelikle Windows da tüm güncellemeleri yap o halleder driverları.

Daha sonra buradan chipseti indir ve kur.

Acer Destek sayfasından Xperi DTS, NitroSense ve Acer care indirip kur.

Gforce Experience indirip kur.

Bunlar dışında driver kurmana gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı