40.000 TL Hazır Sistem Önerisi

Xenon123

Femtopat
Daha fazla  
40.000 TL bandında perfedge 5A'yı almayı düsünüyorum, işlemcisini 9600X yapıp RAM'ini de 6000 MHz olarak değiştirmeyi planlıyorum. Bu fiyatta bundan daha iyi bir sistem var mı bir de bu sistem yıllar boyunca yeter mi? Ayrıca bu RAM'lerde 2x16 ile 1x32 arasında bir FPS farkı yaratır mı sonucta ikisi de 32 GB oluyor ya.
Herhangi bir darboğaz, ısınma vs. sıkıntıları olur mu?

Dosya Ekleri

• 1749302313278.png
    85,8 KB · Görüntüleme: 46
Özelleştirip alabilirsiniz veya, toplama RX 9060 XT sistem toplayın derim

Tavsiyen için teşekkür ederim ama bu attığın hazır sistem iyi hoş 7800XT ama 5060 Ti ile o kadar fark eder mi çünkü benim attığmda ve bunda 9600X işlemciye geçince bir miktar fiyat farkı oluyor üstüne bir de RAM'leri ekleyince fiyat farkı açılıyor bir de üstüne 500 MB SSD yerine 1TB SSD oluyor yani çok anlamasam da bu konulardan benim attığım şekilde daha iyi olmuyor mu?

Ekran kartı hariç senin attığın daha iyi, ama teknoloji ve RT olarakta 5060yti daha iyi, o sistemde sizi üzmez, işlemcinij 9600x olduğunu farketmefim. Hazır alacaksanız attığınızıda alabilirsiniz ama benim önerim parça parça RX 9060 XT 16GB sistem toplamanız olur, 5060ti olacaksa bile yine kendiniz toplarsanız aynı fiyata daha kaliteli parçalar ile toplarsınız.
Bence bütçenizi belirtip toplama sistem için ayrı bir konu açın size bütçeniz dahilinde en iyi sistemi toplamanızda yardımcı olurlar

Parça parça toplamayı pek düşünmüyorum, muhtemelen kendi attığımı alıcam peki işlemciyi ben 9600X olarak değiştiricem ya şuan kasada olan kule tipi soğutma buna yeterli olur mu?

Parça parça toplamayı pek düşünmüyorum, muhtemelen kendi attığımı alıcam peki işlemciyi ben 9600X olarak değiştiricem ya şuan kasada olan kule tipi soğutma buna yeterli olur mu?
Thermalright Peerless Assasin gibi kule tipi soğutmalar yeterli olacaktır

Parça parça toplamayı pek düşünmüyorum, muhtemelen kendi attığımı alacağım peki işlemciyi ben 9600X olarak değiştireceğim ya şu an kasada olan kule tipi soğutma buna yeterli olur mu?

Parça parça toplayarak ortalama 42500 TL'ye RTX 5070 sistem denk getirebilirsin.

Şimdi gördüm bazı yerlerde PSU yetersiz kalır falan demişler ben işlemciyi 9600X yaptığımda bir sıkıntı çıkmaz değil mi?

Sıkıntı çıkmaz TDP'si 65W zaten 7500F le aynı.

Şimdi gördüm bazı yerlerde PSU yetersiz kalır falan demişler ben işlemciyi 9600X yaptığımda bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
XPG gibi kaliteli bir markadan 650w fazlasıyla yeterli olacaktır, ekran kartı 5070 olsaydı bile sıkıntı çıkarmazdı

Parça parça toplayarak ortalama 42500 TL'ye RTX 5070 sistem denk getirebilirsin.

Sıkıntı çıkmaz TDP'si 65W zaten 7500F le aynı.

Tavsiyen için teşekkürler ama benim bildiğim kart zaten 30k değil mi, 42500'e zor sanki toplaması, bu hazır sistemi kendin topladın mı benim attığım tarzda 45-46k ya geliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…