40.000 TL Hazır Sistem Önerisi

Tavsiyen için teşekkürler ama benim bildiğim kart zaten 30k değil mi, 42500'e zor sanki toplaması, bu hazır sistemi kendin topladın mı benim attığım tarzda 45-46k ya geliyor zaten.

Atayım :).
Böyle 43.5k fakat enermax 700W'lık kasayı kampanya ile alırsak 900 TL'lik indirimle alıyoruz. Bu yüzden 42600 TLlere denk geliyor.

Atayım :).
Böyle 43.5k fakat enermax 700W'lık kasayı kampanya ile alırsak 900 TL'lik indirimle alıyoruz. Bu yüzden 42600 tllere denk geliyor.

Vallahi helal olsun öncelikle ama benim parça parça toplamayı istemediğim nedenlerinden biri şimdi sen atmışsın Akakçe'den en ucuzu N11 cıkıyor çoğunlukla bunlar ne olduğu belirsiz satıcılar diye yorumladım ben şimdi parçaları alırım takarım bir sorun çıkar ya da parçaları 0'mış gibi 2. el yollarlar ben muhtemelen anlamam anlasam da değiştirmek bir ton uğraş ben bunlarla uğraşmamak için güvenilir bir yerden hazır kasa almayı tercih etmiştim ama senin attığın şeyde kafamı karıştırdı bu senin sistemle benim attığım sistemin arasında dağlar kadar fark olur mu ben bir de işlemciyi 9600X ve ramleride 1x32 cl36 6000MHz olarak değiştirdim ona göre bir söylesen.

[Düzeltme: Çoğu N11 değilmiş bu arada şimdi baktım da yani sonuç olarak parça parça toplamayla çok uğraşmak istemiyorum dağlar kadar fark olmayacaksa şuanlık.]

Son düzenleme:
@Xenon123 hocam dediğiniz sistemi aldınız mı bende almayı düşünüyorum memnun musunuz performansından.

Hocam performans konusunda asla yarı yolda bırakmaz zaten bende aldım gayet memnunum fakat aldıktan sonra BIOS'unu hatalı yüklemişler sanırım bu yüzden sürekli mavi ekran veriyordu bir sürü bilgisayarcıya götürdüm anca anlayabilip çözdüler aklında bulunsun.

@Xenon123 sağ olun hocam bende aynısını almayı düşünüyorum da 1080p de darboğaz yapar mı yoksa illa 2K mı monitör almam lazım ona karar veremedim.

Hocam ben 7700X olarak değiştirdim işlemciyi fakat ilk haliylede darboğaz yapacağını düşünmüyorum tabii yine siz tekrardan araştırın kesinleştirmek için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı