40.000 TL hazır sistem önerisi

Berqayy

Hectopat
Hayırlı akşamlar hazır sistem almak istiyorum monitörle beraber bütçem 40k(biraz sarkabilir). Birkaç sistem buldum bunları değerlendirir ve varsa iyisini önerirseniz teşekkür ederim. Monitör önerilerine de açığım.

Son düzenleme:

Önerim mümkünse DDR5 ve NVIDIA'nın 5000 serisi bir ekran kartına sahip sistem olur.
Multiframe gen teknolojisi ile ekran kartlarını uçuran bir NVIDIA vardı bu sene.

Önerebileceğiniz bir sistem var mı?

Bu sistemi önerebilirim.
Elbette kusursuz bir sistem değil, ne kadar 5000 serisi olsa bile 8 GB VRAM yetersiz kalabiliyor, eğer daha iyi fiyatlara daha iyi sistemler bulduysanız onlara yönelin.

Hayırlı akşamlar hazır sistem almak istiyorum monitörle beraber bütçem 40k(biraz sarkabilir). Birkaç sistem buldum bunları değerlendirir ve varsa iyisini önerirseniz teşekkür ederim. Monitör önerilerine de açığım.

Klavye vb. de önerelim mi? Herşey dahil maksimum bütçeniz nedir?

Mouse ve klavyeyi daha sonra bütçe oluşturup alacağım elimde idare edecek mouse ve klavye var bana PC ve monitör lazım. 43K'ya çıkabilirim.
Ekran kartını Sapphire RX 9060 XT 16 GB, RAM'i XPG Lancer, soğutucuyu Fazeon A3120TRA ve kasayı Xigmatek 750W yap. Sepette fiyat 35.005 TL oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı