40.000 TL laptop önerisi

Hocam bu attığınız uygun değil mi? Yani diğerlerine göre fiyatı baya ucuz. Satıcı güvenilir mi? Kutu açılmış, ikinci el ürün gelmesinden korkuyorum.

Hocam Trendyol, Hepsiburada ya da N11 sitesinden alacağım. Peşin fiyatına taksit yapacağım.

Hocam bu attığınız uygun değil mi? Yani diğerlerine göre fiyatı baya ucuz. Satıcı güvenilir mi? Kutu açılmış, ikinci el ürün gelmesinden korkuyorum.
Adam farklı sitelerde bir sürü satış yapıp 9.0 oy almışsa o dediğin şey biraz zorlaşır ha %100 garanti kimse vermez.

Adam farklı sitelerde bir sürü satış yapıp 9.0 oy almışsa o dediğin şey biraz zorlaşır ha %100 garanti kimse vermez.
O değil hocam lenovo LOQ için konuştum. RTX 4070 ekran kartlı biraz uygun gibi. Sizce satıcı ve ürün sorun çıkartır mi?

Bir marka üzerinden ısınıyor falan demek yanlış bence. İşlemciden işlemciye değişir. Bende R5 6600H vardı gayet memnundum.

Benim de Intel i7 11. nesil işlemcim var bir tanıdığım da AMD kullanıyor bayağı fark var.

Lenovo için fikirlerimi beyan ettim zaten: "adam farklı sitelerde bir sürü satış yapıp 9.0 oy almışsa o dediğin şey biraz zorlaşır ha %100 garanti kimse vermez."

Lenovo zaten 1,2 yıl kullan sat bilgisayarı.

Bir marka üzerinden ısınıyor falan demek yanlış bence. İşlemciden işlemciye değişir. Bende R5 6600H vardı gayet memnundum.

Genel olarak ısınıyor.

Geçenleyin Technopat'e birininki ateş gibi ısınmış masaüstünde sonra soketi yanan var ve sayıları az değil Intel 13. nesilde ise kararsızlık sorunu vardı çözüldü sonra. En azından çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı