40.000 TL laptop seçimi

Bütçe
40.000
ASUS bilgisayarı her şey için yapıyor, yani mesele diğerlerinde oyundan başka bir şey yapamıyosun. Ama ASUS hem okuyum, hem oynuyum diyenler için en iyisi.

Öyle bir diyorsun ki başka marka laptoplarda film bile izlenemiyor, izlenimine kapıldım. 15 yıllık ASUS kullanıcısıyım ben böyle savunmadım ASUS'u.
----------------------------
Edit 120W imiş GPU watt değeri. Victus'u al geç hiç bakma bile diğerlerine.

Üniversitede ne amaçla kullanacaksınız? Bütçe içinde hem oyun hem işlemci tabanlı render için en mantıklı model attığınız 13700H ve 120W 4060+MUX bulunan Victus model, yani bu;

4 yıllık iktisat okuyacam muhtemelen muhasebe ve ofis programları dışında bilgisayarı zorlayacak bir şey olmayacak, ama oyun da oynamak istediğim ve ekonomik nedenlerden 5-6 yıl boyunca laptop konusunda sıkıntı çekmek istemediğim için 3070-4060 bir laptop düşünüyorum.

4 yıllık iktisat okuyacam muhtemelen muhasebe ve ofis programları dışında bilgisayarı zorlayacak bir şey olmayacak, ama oyun da oynamak istediğim ve ekonomik nedenlerden 5-6 yıl boyunca laptop konusunda sıkıntı çekmek istemediğim için 3070-4060 bir laptop düşünüyorum.
Hocam dilimizde tüy bitti. Bizde zaten bu laptobu al geç her türlü işini görür diyoruz. 2k da cebine kalır.

4 yıllık iktisat okuyacağım muhtemelen muhasebe ve ofis programları dışında bilgisayarı zorlayacak bir şey olmayacak, ama oyun da oynamak istediğim ve ekonomik nedenlerden 5-6 yıl boyunca laptop konusunda sıkıntı çekmek istemediğim için 3070-4060 bir laptop düşünüyorum.

Belirttim şekilde 13700H ve 4060 bulunan Victus en mantıklısı oyun için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı