40.000 TL OEM paket önerisi

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 64

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Merhabalar, 40 bin lirayı 41 bin yapmayacak kadar bütçem var ve hazır sistem almak istiyorum. Tek şartım SSD'nin 1TB olması. Önerileriniz için sağ olun.

Benzeri sistemler 42K civarından başlıyor hocam. RAM'i 774TL ekstra ödeyerek Twin mos seçin. Kasayı 361TL ödeyerek Cougar seçin. Bütçe olursa soğutucuyu da FSP NC3 seçin. SSD'yi ileride değiştirirsiniz. Bu bütçede F/P herhangi bir sistemde 1TB SSD bulmak imkansıza yakın, özelleştirerek satın alabilirsiniz o zaman da çok para ödemiş olursunuz. Sizin için en mantıklı seçenek bu şu an.

Benzeri sistemler 42K civarından başlıyor hocam. RAM'i 774TL ekstra ödeyerek Twin mos seçin. Kasayı 361TL ödeyerek Cougar seçin. Bütçe olursa soğutucuyu da FSP NC3 seçin. SSD'yi ileride değiştirirsiniz. Bu bütçede F/P herhangi bir sistemde 1TB SSD bulmak imkansıza yakın, özelleştirerek satın alabilirsiniz o zaman da çok para ödemiş olursunuz. Sizin için en mantıklı seçenek bu şu an.

Sistem ucuzmuş normale göre ben bu fiyata 32 GB RAM'li versiyonuna bakıyordum geçen ay ancak geçen ayda kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı