40.000 TL oyuncu PC önerisi

MehmeTm0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 40.000TL'lik bütçem var. Bilgisayarlar hakkında pek bilgiye hakim değilim. Bu yüzden bana hazır olarak İtopya'dan falan PC önerirseniz sevinirim. Bütcemi biraz geçebilir, sorun değil. Yeter ki bilgisayarın performansı iyi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü mü? Çünkü ekranından mousuna klavyesine masaüstünün derdi bitmiyor. 😅

Arkadaşlar, 40.000TL'lik bütçem var. Bilgisayarlar hakkında pek bilgiye hakim değilim. Bu yüzden bana hazır olarak İtopya'dan falan PC önerirseniz sevinirim. Bütcemi biraz geçebilir, sorun değil. Yeter ki bilgisayarın performansı iyi olsun.
Parçaları seçtim toplam 43k reis bence bu fiyata daha iyisini bulamazsın, yine isteğine bağlı olarak soğutmayı+el ile Corsair H100 sıvı soğutma seçebilirsin, ama bence gerek yok seçili soğutma yeterli olacaktır. İlla birşeyda ekleyecek olursan PSU yu +3k ile Tuf 750w seçmek iyi olur, yinede enermax 700w da yeterli olacaktır

Son düzenleme:
Masaüstü mü? Çünkü ekranından mousuna klavyesine masaüstünün derdi bitmiyor. 😅

Parçaları seçtim toplam 43K reis bence bu fiyata daha iyisini bulamazsın, yine isteğine bağlı olarak soğutmayı+el ile Corsair H100 sıvı soğutma seçebilirsin, ama bence gerek yok seçili soğutma yeterli olacaktır. İlla birşeyda ekleyecek olursan PSU'yu +3K ile TUF 750W seçmek iyi olur, yine de enermax 700W da yeterli olacaktır.

Sadece kasa olacaktı, sağ olasın kral bunu alacağım sanırım sadece bir RAM yukseltirim onun dışında tamam teşekkür yeniden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı