Max belki 50 cc alabilir. 50 cc hangi şirket onay veriyor bilmiyorum. En son en az 110 diyorlardı. Ben getir de esnaf kurye çalıştım. Eğer gider gösterebilirse,iyi para var. 10-12 saat çalışırsa,güzel paralar var. Ancak vergi ödemesi,ciddi rakamlar çıkabilir. Eğer gider gösterebilirse,on numara iş olur. Kışı ayrı sıkıntı tabiiBir motor alıp kuryelik yapabilirsin belki. Gerçi o bütçelere motor var mı ona da emin olamadım şimdi sen bi kontrol et istersen.
Bir motor alıp kuryelik yapabilirsin belki. Gerçi o bütçelere motor var mı ona da emin olamadım şimdi sen bir kontrol et istersen.
O zaman arkadaşa iş bulduk. Hayırlı olsunÖncelikle merak edilen soruları netleştirelim. 50 cc ve altında bir motorla Trendyol Go kuryesi olabilirsiniz.- Trendyol go
Max belki 50 CC alabilir. 50 CC hangi şirket onay veriyor bilmiyorum. En son en az 110 diyorlardı. Ben getir de esnaf kurye çalıştım. Eğer gider gösterebilirse, iyi para var. 10-12 saat çalışırsa, güzel paralar var. Ancak vergi ödemesi, ciddi rakamlar çıkabilir. Eğer gider gösterebilirse, on numara iş olur. Kışı ayrı sıkıntı tabii.
İnşallah hayırlı olurO zaman arkadaşa iş bulduk. Hayırlı olsun![]()
O işlere bulaşma dostum,adam bozar eder. Masrafı sen karşılarsın cebinden,dümenden işler olur. Ki sen az pay alırsın böyle durumda. Çoğu işi adam yapacak,motor tek başına bir şey farketmezPeki motor alıp başkasına versem iyi bir komisyon alabilir miyim acaba?
Arkadaşlar artık askeri ücretle çalışmak istemiyorum, daha farklı bana para kazandıracak işler arıyorum. Ticaret ve e-ticaret vb şeyler elimde harcayabileceğim 35-40k para var. Bu parayla ne yapılabilinir? Sizden iş fikri istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.