40.000 TL sistem önerisi

40.000 TL sadece kasa. Sistemde güç kaynağı, kasa ve SSD'nin giriş seviye veya ucuza kaçılmış olmasını istemiyorum.

İşlemci gücü yüksek olsun diyosanız bunu almanızı tavsiye ederim. Kasa ve güç kaynağı iyi SSD kötü sadece. Tabii bir de soğutucu gerekli.

İşlemci gücü yüksek olsun diyosanız bunu almanızı tavsiye ederim. Kasa ve güç kaynağı iyi SSD kötü sadece. Tabii bir de soğutucu gerekli.
Anakart b650m

Bu kart ile toplama yapabilirsin hazır sistem olarak yok.

RX 7900 GRE

Ryzen 5 8400F

Gigabyte B650M K

Samsung 970 EVO Plus 1TB

Aerocool Graphite 750W gold sertifika

Corsair Vengeance 16 GB

Ben olsam böyle alırdım hocam. 7900 GRE saf güç olarak 4070 Super'den biraz daha güçlü diye biliyorum.

41832TL tutuyor.

Bilmiyorum ya, Gaminggen'in sistemlerindeki kasalara hiç güvenemiyorum açıkçası. Psu da kötü değil ama yine de giriş seviye bir model, bir tık daha iyisini almak isterim. Ssd için güzel alternatifler 1000 lira ekleyince oluyor ama kasa değiştirmek çok pahalı, o yüzden yanaşamıyorum.

RX 7900 GRE

Ryzen 5 8400F

Gigabyte B650M K

Samsung 970 EVO Plus 1TB

Aerocool Graphite 750W gold sertifika

Corsair Vengeance 16 GB

Ben olsam böyle alırdım hocam. 7900 GRE saf güç olarak 4070 Super'den biraz daha güçlü diye biliyorum.

41832TL tutuyor.
Emeklerin için sağol hocam, akakçeden bu şekilde toplayınca bazı en ucuz siteler güvenilir olmuyor, büyük ihtimal daha da pahalıya gelir böyle toplarsam.

Emeklerin için sağ ol hocam, Akakçe'den bu şekilde toplayınca bazı en ucuz siteler güvenilir olmuyor, büyük ihtimal daha da pahalıya gelir böyle toplarsam.

N11, Pazarama, Gençer Gaming, Gaming.Gen.TR, Trendyol var bunlarda sıkıntı yaşamazsın sadece kasanın satıldığı siteyi bilmiyorum farklı bir kasa bakılabilir.

Hatta kasanın olduğu yerde teknobiyotikmiş oda güvenilir.

ELITE-7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar Bu nasıl? İşlemci 2000 liraya 8700f yapılabiliyor, SSD 400 liraya Samsung 980 seçilebiliyor, istediğim gibi PSU seçenekleri var ve kasası çok daha içime sindi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı