Hocam peki bu monitörle benim attıklarımı farkı nedir bir de dediğim gibi 180 FPS'leri görür müyüm hikaye oyunlarında?
Dlss 4 açarsanız belki. Bu monitörün gamutu paneli diğer monitörlerden daha kaliteili bütçe çıkmazsa r24e alın.Hocam peki bu monitörle benim attıklarımı farkı nedir bir de dediğim gibi 180 FPS'leri görür müyüm hikaye oyunlarında?
DLSS 4 açarsanız belki. Bu monitörün gamutu paneli diğer monitörlerden daha kaliteili bütçe çıkmazsa R24e alın.
Dedim ya hocam dlss 4 açarsanız belki diye.Hocam tavsiyelerin için çok teşekkür ederim son olarak şu hikaye oyunlarında 180 FPS'leri görür müyüm sorusuna cevap alabilirsem çok iyi olur.
Dedim ya hocam DLSS 4 açarsanız belki diye.
Hangisini alacaksınız?
Sıkıntı yok hocam rica ederim ne demekHocam tamam tamam oraya dikkat etmemiştim ben teşekkür ederim.
Güzel monitördür hocam alınabilir.Hocam tamam tamam oraya dikkat etmemiştim ben teşekkür ederim.
Hocam peki Lenovo Legion R25F-30 monitörüne ne diyorsun sen anlıyon gibi bu işlerden bu da öneri geldi bana.
Lenovo Legion R25F-30 24.5'' FHD 0.5ms 240 HZ (2xHDMI + DP) Full HD VA Monitör 67B8GACBTK
Lenovo Legion R25F-30 24.5'' FHD 0.5ms 240 HZ (2xHDMI + DP) Full HD VA Monitör 67B8GACBTK ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Peki senin önerdiğin mi bu mu, çünkü bu forumda da baya kötülemişler diye yorumladım bir bakabilir misin? İkisi arasında kaldım şuan biri 240Hz ama baya sorunu varmış diye söylüyorlar.Sıkıntı yok hocam rica ederim ne demek.
Güzel monitördür hocam alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.