evet çok sağ olunYaptığım özelleştirmeler ile birlikte değil mi? Hayırlı olsun.
evet çok sağ olunYaptığım özelleştirmeler ile birlikte değil mi? Hayırlı olsun.
https://www.itopya.com/phoenix-5060...gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-_h31133#kategori_78Bu şekilde alabilirsin.![]()
Curious 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Düz 5060 8 GB'ı görür görmez kapattım. RX 9060 XT 16 GB sistemi alın tabii ki. Attığım özelleştiemelerle birlikte.https://www.itopya.com/phoenix-5060...gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-_h31133#kategori_78
FSP kasa özelleştirmesi yapılıdığında hangisi daha mantıklı hocam iki sistemden?
Yaptığım özelleştirmeler ile birlikte değil mi? Hayırlı olsun.
Hangi parça değişti ben tıklıyorum aynı çıkıyor ?Bu şekilde alabilirsin.![]()
Curious 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Özelleştirme yapmışım ya. Kasa Vento, PSU'su FSP Hyper.. O sistem pahalı.Brave Lion | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com neden bunu önermedin fikrini sorabilir miyim? Bende bu 2sine bakıyordum da. Diğerinden daha cazip geldi bana. Gamepower kasa nasıl?
Aşağıya kaydırın, özelleştirme sekmesi gelince fiyat ve parçalar güncellenecek.Hangi parça değişti ben tıklıyorum aynı çıkıyor ?
Özelleştirme yapmışım ya. Kasa Vento, PSU'su FSP Hyper. O sistem pahalı.
Aşağıya kaydırın, özelleştirme sekmesi gelince fiyat ve parçalar güncellenecek.
taksit imkanı çok kısıtlıyor beni ya. nasıl yapsam karar veremedimDüz 5060 8 GB'ı görür görmez kapattım. RX 9060 XT 16 GB sistemi alın tabii ki. Attığım özelleştiemelerle birlikte.
vento ve fsp psu lar çok güvenilir. vento kasa eklemek için o sisteme 3k eklemek gerekiyor.Bunun 1 TB SSD'si var diye diğerinde seninki üzerine bir de SSD yükseltmesi yapınca yakın fiyat oluyor.
Fiyatı çok. Kasa özelleştirmeside yok. Bomba, eşşek ne kadar marka varsa koymuşlar.Bunun 1 TB SSD'si var diye diğerinde seninki üzerine bir de SSD yükseltmesi yapınca yakın fiyat oluyor.
9060xt sisteme özelleştirme yapmadan hangisi alınır peki? 40k limiti aşınca ailenin gözüne batıyorDüz 5060 8 GB'ı görür görmez kapattım. RX 9060 XT 16 GB sistemi alın tabii ki. Attığım özelleştiemelerle birlikte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.