40.000 TL sistem toplama önerisi

GüneşliGölge

Yoctopat
Daha fazla  
35 bin + 5 bin monitör olacak şekilde bütçem var. 7500 F ile 9060 XT 16 GB'lık sistemleri gözüme kestirdim. Sizce bu fiyat aralığında nasıl bir sistem alınabilir? Bütçem gerekirse 42-43 seviyelerine de çıkabilir.

Yaz tatiline kadar bekliyebilirim. YouTube'da bazı kanallar anlaşmalar yaparak sistemlere güzel indirimler yapıyor. En son X kanalda smokin sistem diye satılan bir PC görmüştüm. RTX 5060 Ti 16 GB ve 7500FLI bir sistemdi yorumlarda da herkes çok beğenmişti. Fiyatı 34.999 TL'ydi. Şimdi 43.000 TL civarı olmuş. Yaza kadar böyle fiyat performans sistemler gelir mi acaba hocam?

Yaz tatiline kadar bekliyebilirim. YouTube'da bazı kanallar anlaşmalar yaparak sistemlere güzel indirimler yapıyor. En son X kanalda smokin sistem diye satılan bir PC görmüştüm. RTX 5060 Ti 16 GB ve 7500FLI bir sistemdi yorumlarda da herkes çok beğenmişti. Fiyatı 34.999 TL'ydi. Şimdi 43.000 TL civarı olmuş. Yaza kadar böyle fiyat performans sistemler gelir mi acaba hocam?
umuyorum ki gelir özellikle kasımda parçalara inanılmaz indirimler yapılıyor (ekipmanlar dahil)

Hocam param zaten altında, bilgisayar parçalarının fiyatları artarsa altın da artar diye düşünüyorum:D şaka bir yana sizce kasım'da taksitle almak mı yoksa yazı beklemek mi?

Hocam param zaten altında, bilgisayar parçalarının fiyatları artarsa altın da artar diye düşünüyorum:D şaka bir yana sizce kasım'da taksitle almak mı yoksa yazı beklemek mi?

Tabii ki de kasım'ı beklemek emin olun kasım'da çok düşer.(YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR sonra düşecek dedin 10a katlandı falan demeyinde :D)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı