40.000 TL'ye hazır sistem önerisi

tebrik ederim hocam ben de hazır sistem alacaktım senin paylaşımını görünce vaz geçtim yalnız sorun ben bunları nasıl birleştiririm ve satıcılar güvenilir midir?

İfadeler: fiu
Tebrik ederim hocam ben de hazır sistem alacaktım senin paylaşımını görünce vazgeçtim yalnız sorun ben bunları nasıl birleştiririm ve satıcılar güvenilir midir?

Bilgisayarcıya götürüp montaj yaptırabilirsin ya da YouTube'da montaj videoları var oradan izleyip çözebilirsin. Satıcılar güvenilir mi sorusuna gelince İncehesap, Gaming Gen TR, ve Sinerji satıcıları güvenilir diğerleri ise o an Akakçe içinde ürünlerin en ucuz fiyatlandırmasını yapan siteleri gösteriyordu paylaşmıştım satıcılar şu an farklı gözüküyor olabilir. Bileşenler belli, güvendiğin satıcıdan alabilirsin.

tebrik ederim hocam ben de hazır sistem alacaktım senin paylaşımını görünce vazgeçtim yalnız sorun ben bunları nasıl birleştiririm ve satıcılar güvenilir midir?
İnternette yüzlerce rehber var. Technopat'ın kanalına girin sistem gelmeden birkaç video izleyin alışırsınız.

Elinize sağlık sağlam sistem olmuş gerçekten.

İfadeler: fiu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…