40.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Ben az önce sen yazınca baktım 45.000 liraya oradan özelleştirme yapmak yerine kendin toplarsan hem daha performanslı hem daha kaliteli RAM, anakart, SSD, kasa, soğutucu, PSU bileşen alabiliyorsun. İstersen linklerini atabilirim yok illa oradan alacağım diyorsan yüksek CL kötü ram ve dram olmayan abudik gubidik ssd eklemek zorundayım soğutucuyuda eklediğimde 45.000 lirayı geçiyor istiosan atarim. ama toplama daha mantıklı.

45.100 TL.

Daha sonra 16 GB ram eklersin ve opsiyon olarak ekliyorum eğer indirim kovalar bütçeme uydururum dersen o ssd yerine alta linklediğim ssdyi ve rami alabilirsin tüm ürünlerin indirimini kovalamayıp bütçene uydurman mümkün.

tebrik ederim hocam ben de hazır sistem alacaktım senin paylaşımını görünce vaz geçtim yalnız sorun ben bunları nasıl birleştiririm ve satıcılar güvenilir midir?

Tebrik ederim hocam ben de hazır sistem alacaktım senin paylaşımını görünce vazgeçtim yalnız sorun ben bunları nasıl birleştiririm ve satıcılar güvenilir midir?

Bilgisayarcıya götürüp montaj yaptırabilirsin ya da YouTube'da montaj videoları var oradan izleyip çözebilirsin. Satıcılar güvenilir mi sorusuna gelince İncehesap, Gaming Gen TR, ve Sinerji satıcıları güvenilir diğerleri ise o an Akakçe içinde ürünlerin en ucuz fiyatlandırmasını yapan siteleri gösteriyordu paylaşmıştım satıcılar şu an farklı gözüküyor olabilir. Bileşenler belli, güvendiğin satıcıdan alabilirsin.

tebrik ederim hocam ben de hazır sistem alacaktım senin paylaşımını görünce vazgeçtim yalnız sorun ben bunları nasıl birleştiririm ve satıcılar güvenilir midir?
İnternette yüzlerce rehber var. Technopat'ın kanalına girin sistem gelmeden birkaç video izleyin alışırsınız.

Ben az önce sen yazınca baktım 45.000 liraya oradan özelleştirme yapmak yerine kendin toplarsan hem daha performanslı hem daha kaliteli RAM, anakart, SSD, kasa, soğutucu, PSU bileşen alabiliyorsun. İstersen linklerini atabilirim yok illa oradan alacağım diyorsan yüksek CL kötü ram ve dram olmayan abudik gubidik ssd eklemek zorundayım soğutucuyuda eklediğimde 45.000 lirayı geçiyor istiosan atarim. ama toplama daha mantıklı.

45.100 TL.

Daha sonra 16 GB ram eklersin ve opsiyon olarak ekliyorum eğer indirim kovalar bütçeme uydururum dersen o ssd yerine alta linklediğim ssdyi ve rami alabilirsin tüm ürünlerin indirimini kovalamayıp bütçene uydurman mümkün.

Elinize sağlık sağlam sistem olmuş gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı