40.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Tamamdır hocam teşekkür ederim her şey için sipariş veriyorum.

Hocam sistem yarın geliyor soğutma olarak ne önerirsiniz önerilen soğutucular genelde stokta olmuyor link ile birlikte atabilir misiniz?

Hayırlı olsun.

Son olarak eklemek istediğim benim monitörüm AOC Q27g4X 180Hz olan monitör DisplayPort ile çalışıyor bu anakart DisplayPort destekler mi?

Son düzenleme:
Sitede 32gb ram göremedim tam olarak nerede?

Ekran kartina takacaksin DP'yi anakarta takma

Hocam gereksiz R7 7700X işlemci seçildiğinde 9060XT 16 GB ile 41k oluyor zaten şu an web indirimi var sanırsam ama.

RAM'ler rezalet bu arada attığının.

Hallettim evet yanlış biliyormuşum. Monitörüm FreeSync destekliyor AMD ayarlarından bir şey de açınca oyunda yüksek FPS'ten sabitlesem dahi arada bir lag gibi bir şey oluyor ne yapmalıyım?

Hallettim evet yanlış biliyormuşum. Monitörüm FreeSync destekliyor AMD ayarlarından bir şey de açınca oyunda yüksek FPS'ten sabitlesem dahi arada bir lag gibi bir şey oluyor ne yapmalıyım?

Konu aç lag olduğundan emin olduktan sonra.

Başkan hangisini aldın SS atabilme şansın var mı?

Başkan hangisini aldın SS atabilme şansın var mı?

Direkt bunu aldım şu an hiçbir sorun yok. Sadece stok fan yerine oradaki herhangi bir sıvı soğutmayı alabilirmişim 200 TL farkla 1-2 haftaya daha kaliteli bir soğutucuya geçeceğim. Bir de RAM'i 32 yapabilirsin. Kasanın adaptörü kısa geldi ama prize çok yakın bir yere koydum kasayı. AAA oyunlarda biraz fazla fan sesi geliyor. Kasayı 7 fanlı alırsan daha da güzel olabilir sürekli çın çın ses geliyor o da sanırım stok işlemci soğutucudan dolayı.

Dosya Ekleri

• IMG_6941.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 23

Anladım kanka teşekkürler hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…