40.000 TL'ye hazır sistem önerisi

GPU düşürucektim aslında olabilecek en ucuz idarelik GPU ile olabilir fakat üzmez o ekran kartıda yeterli olur.

Bu arada Palit'in 3 fanlısını tercih ettim dediğim gibi ağır oyunların hepsini PS'da oynuyorum. Yine de para harcamışken güzel alayım dedim 50bine alıyorum o zaman bu sistemi.

GPU düşürucektim aslında olabilecek en ucuz idarelik GPU ile olabilir fakat üzmez o ekran kartıda yeterli olur.

Hocam ben iyice düşündüm 1-2yıla zaten 6090 çıksa öyle bir sistemde kurabilirim o yüzden 5060'lı bir sistem düşünüyorum 35bin TL civarında önerebileceğin hazır sistem var mı?

F4F3EC95-6384-4AC9-AC82-74C04E231249.jpeg

Hocam bu şekilde alacağım dediğim gibi 1-2 yıl idare etsin zaten sadece LoL oynuyorum. Ek bir tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleme:
Bu arada Palit'in 3 fanlısını tercih ettim dediğim gibi ağır oyunların hepsini PS'da oynuyorum. Yine de para harcamışken güzel alayım dedim 50bine alıyorum o zaman bu sistemi.

Hocam ben iyice düşündüm 1-2yıla zaten 6090 çıksa öyle bir sistemde kurabilirim o yüzden 5060'lı bir sistem düşünüyorum 35bin TL civarında önerebileceğin hazır sistem var mı?

Eki Görüntüle 2553766

Hocam bu şekilde alacağım dediğim gibi 1-2 yıl idare etsin zaten sadece LoL oynuyorum. Ek bir tavsiyeniz var mıdır?

Al ekran karti 5060 Ti 16 GB dengi islemci AMD burada kasayi MSI veya Cougar yap ekran kartı 3 fanli olsun istersen anakart B650 yap SSD TwinMOS secebilirsin.

Anakartı isterseniz düşürün ileride daha iyisini kullanıcaksanız Phantom Spirit alabilirsiniz veya sıvı soğutma olarak Arctic Liquid Freezer III Pro 240 var.

Hocam o 2 soğutucuda stoklarda yok özelleştirme yaparak seçemiyorum.

İki tane yakın sistem buldum yardımcı olabilecek misiniz?

4AEB5620-BCAB-4CE1-AAE2-49CAE8BDA1DB.jpeg

C23123D4-864D-432A-88E9-42B9E563281D.jpeg

Sıvı soğutma ve RAM ilerleyen süreçte alacağım hangi sistemi almalıyım?

Al ekran karti 5060 Ti 16 GB dengi islemci AMD burada kasayi MSI veya Cougar yap ekran kartı 3 fanli olsun istersen anakart B650 yap SSD TwinMOS secebilirsin.

Bir tanesine ekran kartı 3 fanlı.

Son düzenleme:
Hocam o 2 soğutucuda stoklarda yok özelleştirme yaparak seçemiyorum.

İki tane yakın sistem buldum yardımcı olabilecek misiniz?

Eki Görüntüle 2553855

Eki Görüntüle 2553854

Sıvı soğutma ve RAM ilerleyen süreçte alacağım hangi sistemi almalıyım?

Bir tanesine ekran kartı 3 fanlı.

Kendi attığımı al ek olarak ayrı alırsan diye dedim onu 2. attığın kasanın PSU iyi değil.

Kendi attığımı al ek olarak ayrı alırsan diye dedim onu 2. attığın kasanın PSU iyi değil.

Tekrardan her şey için teşekkür ederim sistemin son hali bu şekilde. Soğutmayı ve bir tane 16 RAM sonradan ek olarak alacağım. SSD'yi 1tba yükselttim yoksa 500GB kalsın sonra onu da mı ek olarak alayım.

Bir de şu sistem önerildi 39500e.

Dosya Ekleri

• IMG_6941.jpeg
    IMG_6941.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_6942.jpeg
    IMG_6942.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Tekrardan her şey için teşekkür ederim sistemin son hali bu şekilde. Soğutmayı ve bir tane 16 RAM sonradan ek olarak alacağım. SSD'yi 1tba yükselttim yoksa 500GB kalsın sonra onu da mı ek olarak alayım.

Bir de şu sistem önerildi 39500e.

Fiyat farkı az diye sorun etmeyeceğim o M.2 SSD'yi 7600 7500F ile aynı bu arada sadece icinde grafik birimi var lazım olur dersen kalsın 2. attığın sistem o sekilde 39k ise 5 para etmez. Kasa PSU anakart daha kötü ve orta Hall'i 1 M.2 var 512 GB.

Soldakine ilerde yapacağın özelleştirme daha az o anakarta 7800x3d takabilirsin mesela ama diğerine takamazsın kasa olarak endişen olmaz güzel kasa sadece psu alsan yeter üst segment gpu için

Fiyat farkı az diye sorun etmeyeceğim o M.2 SSD'yi 7600 7500F ile aynı bu arada sadece icinde grafik birimi var lazım olur dersen kalsın 2. attığın sistem o sekilde 39k ise 5 para etmez. Kasa PSU anakart daha kötü ve orta Hall'i 1 M.2 var 512 GB.

Soldakine ilerde yapacağın özelleştirme daha az o anakarta 7800x3d takabilirsin mesela ama diğerine takamazsın kasa olarak endişen olmaz güzel kasa sadece psu alsan yeter üst segment gpu için
Hocam tam anlamadım soldakini beğendiniz ama ona yapacağım özelleştirme tam olarak neler olacak.

Hocam tam anlamadım soldakini beğendiniz ama ona yapacağım özelleştirme tam olarak neler olacak.

Attığın hali iyi zaten ileride bir şey değiştirmeye ihtiyac kalmaz aşırı üst segment gecmezsen soldaki yani orada dediğim şu 7600 işlemci sadece 7500FIN icinde ekran kartı olan hali gibi düşün performanslari aynı onun dışı gerek yok bir şeye.

İsteğe bağlı şu attığımıda yapabilirsin böyle alirsan ilerde işlemci degismene gerek kalmaz sadece ekran kartı alırsın ekran kartına göre psu sogutucu alıcağim dedin diye bunu yaptım fakat mininum fiyat istersen sadece kasa değiş 3 fanli ve 1tb m2 yap

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-11-19-30-46-133_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-11-19-30-46-133_com.android.chrome.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı