İlk masaüstü PC mi alacağım ve bu konular hakkında pek bir bilgim yok. En az 6-7 yıl götürecek tüm oyunları düzgün çalıştırabilecek hazır veya toplama bir sistem önerir misiniz?
BLADE-DUAL4070SUPER oyuncu bilgisayarı ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB ekran kartı ve AMD Ryzen 7 9700X ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...
BLADE-DUAL4070SUPER oyuncu bilgisayarı ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB ekran kartı ve AMD Ryzen 7 9700X ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...
Hocam artık losseless scaling piyasaya çıktığından beri NVIDIA kartların hiçbir artı özelliği yok inanın bana arkadaşın dediği sistem kesinlikle bu fiyat bandında bulabileceğiniz en iyi sistem hem belirli bir miktar kârada geçeceksiniz.
Hocam artık losseless scaling piyasaya çıktığından beri NVIDIA kartların hiçbir artı özelliği yok inanın bana arkadaşın dediği sistem kesinlikle bu fiyat bandında bulabileceğiniz en iyi sistem hem belirli bir miktar kârada geçecek
O konuda arkadaşa katılmıyorum SSD'nin üzerine konulmadan 1 veya 2 TB HDD almak bence daha mantıklı ve hangi parçayı alırsanız alın merdiven altı firmalardan olmamasına dikkat edin.(Rica ederim hocam )