40.000 TL'ye hazır veya toplama PC tavsiyesi

Nothing4212

Picopat
Daha fazla  
İlk masaüstü PC mi alacağım ve bu konular hakkında pek bir bilgim yok. En az 6-7 yıl götürecek tüm oyunları düzgün çalıştırabilecek hazır veya toplama bir sistem önerir misiniz?

Birde ekran kartı nvidia olursa iyi olur

Son düzenleme:

Üçünden biri senin işini görür.

SSD 1 TB yapılıp alınabılır.

Bu arkadaşın önerisi daha mantıklı benimkilerden.

Üçünden biri senin işini görür.

Bu arkadaşın önerisi daha mantıklı benimkilerden.

4070 Super'lı fena degıl ama DDR4. 7800XT 7500F daha mantıklı bır secım olur dedıgın gıbı.

Hocam sistem güzel duruyor ama ekran kartı NVIDIA bir sistem almayı düşünüyorum.

Hocam artık losseless scaling piyasaya çıktığından beri NVIDIA kartların hiçbir artı özelliği yok inanın bana arkadaşın dediği sistem kesinlikle bu fiyat bandında bulabileceğiniz en iyi sistem hem belirli bir miktar kârada geçeceksiniz.

Hocam artık losseless scaling piyasaya çıktığından beri NVIDIA kartların hiçbir artı özelliği yok inanın bana arkadaşın dediği sistem kesinlikle bu fiyat bandında bulabileceğiniz en iyi sistem hem belirli bir miktar kârada geçecek
Hocam ikinize de teşekkür ederim bunu almakta karar kıldım 32gb ram ve 1tb ssd de alıcam hangilerini önerirsiniz

Hocam ikinize de teşekkür ederim bunu almakta karar kıldım 32 GB RAM ve 1TB SSD de alacağım hangilerini önerirsiniz.

O konuda arkadaşa katılmıyorum SSD'nin üzerine konulmadan 1 veya 2 TB HDD almak bence daha mantıklı ve hangi parçayı alırsanız alın merdiven altı firmalardan olmamasına dikkat edin.(Rica ederim hocam :))

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı